Naslovnica Vijesti Hrvatska

Kada Bandić mulja o raštiki, što li tek radi 
s onim što ne vidimo

Priča o “rajskom vrtu” živjela je dok novinari nisu otkrili da se cijela divizija radnika Zrinjevca brine o njegovim biljkama
24. kolovoza 2014. u 08:45 73 komentara 7010 prikaza
Milan Bandić
Foto: Borna Filić/PIXSELL

Milan Bandić ne samo da ne voli svoje sugrađane, kako se voli često pretvarati, nego ih prezire i smatra nedoraslima za politiku. I do sada je davao previše štofa da se o njegovim ljudskim i političkim kvalitetama misli loše, ali ovo muljanje o vrtu koji uređuje dok drugi “taru krmelje” razbija svaku iluziju o njemu.

Sebi je lažno pridavao nadnaravne moći, a svoje Zagrepčane, koji jedva preživljavaju u tom smiješnom Bandićlandu, prikazao je kao lijenčine. Priča o “rajskom vrtu” živjela je samo nekoliko dana, dok novinari nisu otkrili da se cijela divizija radnika Zrinjevca brine o “raštiki”. Gore od Bandićeva podvaljivanja je to što ovakva vrsta neotesanosti više uopće ne izaziva bilo kakvu javnu reakciju, a kamoli društveno zgražanje.

Nekako je postalo normalno da se za javnu riječ i još gora javna djela ne odgovara. Ako je u stanju ovako muljati o raštiki i krmeljima, što je sve u stanju napraviti kada je riječ o milijunima. Strah me i pomisliti.

>>Bandić se hvalio da sam 'dela', ali vrt mu uređuje Zrinjevac

>>Bandić na stadionu Mladosti: Ovdje možemo jedino uzgajati žabe!

>>Iz proračuna Zagreba u 20 dana 2,4 mil. kuna za Tuzlu, Split, Jajce

Krčki pršut
Da, domaće je!
Za proslave i posebne prilike birajte hrvatske suhomesnate delikate

A1 izdvaja za Vas

 • billynik:

  Za sve ove koji danas pljuju po Bandiću kao to da vam je dok je bio član SDP-a bio dobar i onda ste ga birali vi koji ga danas pljujete.

 • Avatar abakus
  abakus:

  Hajde pustite više Bandića s mirom... Građani Zagreba rekli su svoje kad su ga po n-ti put izabrali za gradonačelnika unatoč svim novinarskim olajavanjima i to bi pametnijem čovjeku trebalo biti dosta.

 • duda9:

  Treba pitati novinara od kuda je i zbog čega stalno pišu o Bandiću?Zašto ne pišu kako ljudi žive dali imaju hrane kkako preživljavaju? Pa ne vodi Državu Bandić zna se ko nas vodi samo neznam kamo?A vi se ulovili ko ... prikaži još! pijan plota Bandić i taj vrt koda je od zlata možeš mislit?????