Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet ovaj tjedan
Povratak na članak

Kad Trump stigne u Veliku Britaniju, May će se morati suočiti s neizbježnom činjenicom

Trumpov prvi predsjednički posjet Velikoj Britaniji, stiješnjen između summita NATO-a i sastanka s Vladimirom Putinom, dolazi u jednom od važnijih trenutaka za Zapad još od pada Sovjetskog Saveza 1991. godine

Komentari 2

LU
Lujo123
09:03 09.07.2018.

počel sam čitati članak i odustal kod tečenice kak je gospodin predsjednik Trump nepredvidiv. Koje li budalaštine! Gospodin predsjednik Trump je jako predvidljiv jer dela sve ono kaj je prije izbora pbečal zaurazliku od naših politikanata koji lažu i mažu i delaju sve obrnuto od obečanja. Još jedino gpspoda Orban, Putin, a nadam se da bu i Kurtz kao i neki tzv. istočnoeuropski političari drže do obečanja. Sve drugo peder do pedera lažljivac do lažljivca!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.