Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suđenje horvatinčiću
Povratak na članak

'Kad su pali u more, Francesco i Marinellda već su bili mrtvi'

Talijanski nautičari stajali su u kokpitu jedrilice Santa Pacienca i bespomoćno gledali kako na njih punom brzinom juri jahta Santa Marina Tomislava Horvatinčića

Komentari 5

FI
fIok
14:49 13.12.2012.

Talijani su bokom naletjeli na pramac Horvatinčićeva čamčića,jelda?

VL
Avatar 123456
123456
14:44 13.12.2012.

Da zaboravih - i udana "gospođa" ili tomekova "djevojka" Anica Dilber Đerđe koja zarađuje honorarno na tomekovom brodu je suubojica budući da nije ništa učinila da pokuša pomoći ljudima u moru za koje nije znala jesu li voć mrtvi ili ne. Zašto "sutkinja" ili DORH ne postavi pitanje odgovornosti i ove slobodne umjetnice, udane žene i "djevojke" ubojice tomeka?!

VL
MA
matijazaga
14:42 13.12.2012.

jeste li sigurni da se gospoda zvala marinellda?

VL
EX
excell
15:41 13.12.2012.

..mišljenja sam da je talijanska jahta sa mrtvim talijanima nošena morskom strujom nekontrolirano plovila i udarila u horvantinčića...

VL
CH
chemica
20:25 13.12.2012.

Nego, prijatelj mi ne može dobiti vozačku jer postoji mogućnost epileptičnog napadaja dok upravlja vozilom . Do sada mi je takvo obrazloženje bilo logično, ali nakon što čujem da je Tomica milicajac zbog otprije dijagnosticirane bolesti bio četiri minute u nesvjestici, a posjeduje sve moguće dozvole, vjerojatno i za upravljanje nosačem zrakoplova...a dođe čovjeku da se zapita tko je ovdje lud. "Prespavao" je četiri minute prije, prespavao je i samu nesreću, a "probudio" se baš u trenutku kada je trebalo pobjeći s mjesta zločina, u čemu ga je pak omelo oštećenje na gliseru. Dobro, trebat će samo malo "podmazati" svjedoka koji tvrdi ovo posljednje i cijela bajka će dobiti smisao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.