Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Turiste u ribolovu iznenadio morski lav: Nisu mogli vjerovati što je učinio

Vodič je otkrio kako ovo nije prvi put da se morski lavovi za hranu snalaze na ovakav način
30. studenoga 2019. u 18:54 2 komentara 2595 prikaza
Foto: Screenshot

Američki turisti koji su se u srijedu našli na ribolovnom izletu u blizini meksičkog grada Cabo San Lucasa imali su priliku svjedočiti neodoljivom prizoru koji im je priredio jedan gladni morski lav

URNEBESNO VIDEO Drama pred TV kamerom: Bježao pred svinjom koja ga je željela gricnuti

Naime, dok su plovili uz južnu obalu meskičkog poluotoka Baja California Sur, morski lav se odjednom popeo na njihov čamac, zaronio glavio u pretinac sa sitnom ribom namijenjenom za mamce i "potamanio" ih sve.

- Jučer smo išli u ribolov u blizini Caboa kada je morski lav iskočio, popeo se na stražnji dio čamca i ukrao sve preostale mamce - kazao je za Newsflare turist koji je snimio gladnog morskog lava u akciji.

Dodao je i da im je vodič otkrio kako ovo nije prvi put da se morski lavovi za hranu snalaze na ovakav način, ali i da dobro znaju kada to smiju raditi.

- Vodič nam je rekao da im morski lavovi uopće ne smetaju dok idu u ribolov, ali znaju da im je na povratku dopušteno uzeti ostatak mamaca. 

Najbolje zimsko odredište za obitelji s djecom
Zagrebački advent
Najbolje zimsko odredište za obitelji s djecom
  • Avatar Jura z bregov
    Jura z bregov:

    Taj morski lav zna znanje i ponaša se kao da je član neke od političkih stranaka u u nekoj od zemlja glasovitoga Zapadnog Balkana, u koji Hrvatska navodno ne spada. ".

  • Avatar Mentat
    Mentat:

    Hahaha simpatično