Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi u ponašanju
Povratak na članak

Kad pate zbog odvajanja od vlasnika, psi laju, cvile, uništavaju po kući

Izgrađujte svoj emocionalni odnos sa psom kroz igru, trening temeljen na pozitivnom poticanju, te maženje. Pas mora znati koliko ga volite i da ćete se vratiti doma, kaže dr. sc. Irena Petek, savjetnica za ponašanje životinja

Komentari 8

KE
kelab
00:39 06.07.2019.

blokiran

VL
Avatar Dumen
Dumen
04:26 13.07.2019.

Svaki pas zapišava tepihe,grize namještaj pušta dlake, briše rit u fotelju, slini, prdi, dahće, sije buhe maše repom ... bio živčan ili ne. Tko nema dvorište neka ne drži psa jerdržanje psa u stanu nije humano. To je istina a a pasoljupci će sad udarati minuse i banirati komentar.

VL
CA
cacko
09:43 06.07.2019.

Zato je vazno prije nego uzmes Psa u kucu da dobro razmislis. Imas li dovoljno vremena za njega i sve druge obaveze. Jer oni su toliko ovisni o nama .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.