Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELEPOSLANIK AMRANI:
Povratak na članak

'Kad bi se u Izraelu raspisao referendum, s ponosom bih zaokružio PROTIV'

Izrael smatra da dogovor služi ponajprije Irancima, koji se otvaraju svijetu i svijet njima, ali nismo sigurni jesu li odustali od nuklearnog programa, smatra Yosef Amrani

Komentari 25

KR
Krscaninkatolik
08:32 01.12.2013.

Onako kako su bili protiv Isusa Krista tada, tako su protiv i sada. No, braco i sestre, nas se pita ne njih i mi smo ZA. Jedan je put pravednosti i dobrote. Veselite se, medju svojima ste.

VL
MP
mpera7
11:33 01.12.2013.

Pravi se javio, predstavnik države koja je najprije otela zemlju Palestincima a onda ih stjerala u konclogore. Da ima imalo pameti i morala začepio bi.

VL
RE
reb
09:39 01.12.2013.

zadnji put sam se ustala rano ujutro prije najmanje godinu dana lol. no jutros sam ustala u 6 i na glasackom mjestu bila prva! toliko su me iziritirali.sigurna sam da ce referendum proci, ali bi vrlo volila da prodje sa takvom porazavajucom vecinom da im se zacrni pred ocima kad skuze svoju skoru kataklizmu na sljedecim izborima lol

VL
RE
reb
09:36 01.12.2013.

Ma zamisli naslova za ovoliki intervju....ispada da je covjek samo o tome govorio. i kog briga sto bi on zaokruzio. ah

VL
HR
hrvoje102
08:21 01.12.2013.

Vrlo vazno sto misli veleposlanik drzave u kojoj vlada apartheid, brakovi zidova i nezidova nisu dopusteni, a Palestinci ne smiju koristiti autoputeve kojima se voze izraelci. Najprije neka taj covjek pomete u svom dvoristu a onda neka drugima daje lekcije. Kad bi Europa i USA drzala imalo do sebe s takvim drzavama ne bi ni imali diplomatske odnose. Zamislite to on bi glasovao protiv a nije glasovao za to da se npr. Arapi i zidovke mogu vjencati. Kome on prodaje bozu???

VL
JO
joshua
11:29 01.12.2013.

Apsolutno imam razumijevanja kako za povijest Židova tako i za težak položaj države Izrael u arapskom okruženju, pa čak i za to da očito ne razumije svu zloću komunističkih režima u prošlosti, ali da nam drži lekciju o zaštiti položaja manjina, kao da ne znamo kakvu golgotu proživljavaju Palestinci u njegovoj državi, to je ipak previše. Vi biste, gospodine veleposlaniče, ipak trebali najprije "s ponosom" pomesti pred vlastitim vratima.

VL
DU
Deleted user
08:51 01.12.2013.

veleposlanice.....nesto te Iran svrbi ha ? eh, kad bi se tebe pitalo.....

VL
AS
ante_slavonac
10:15 01.12.2013.

Ni jednom nije spomenuo Izraelski nuklearni vojni potencijal,koji je ogroman ali eto oni smiju i nitko ne smije ni pitati u vezi toga.Izrael je jedna od najmodernijih i najbogatijih vojnih sila na svijetu pa se postavlja pitanje tko bi see trebao osjećati ugroženim.?Ako mu je Tito tako super ,što im nije vratio imovinu, ustvari može upitati Josipovića,onako drugarski ,u čijem stanu živite?Izrael već dugo,dugo nije žrtva i mišljene u svijetu se mijenja što njima naravno nije po volji.

VL
RE
rexx331
11:08 01.12.2013.

Kod njih u Izraelu ovakav referendum je nemoguć jer bi u protivnom opet oživjeli tradiciju kamenovanja pobornika takvog pokreta.Zato bih molio da ne obmanjuju javnost(ipak mi nismo Amerikanci).

VL
CA
campa
17:09 01.12.2013.

Kad se u Izraelu raspiše takav referendum gospodina veleposlanika nitko ne sprečava da zaokruži ono što smatra ispravnim Lako je govoriti o nečemu što se ne događa u Izraelu .Evo ja bi na referendumu u Izraelu koji bi obuhvatio Palestincece i Židove a odnosio bi se o ravnopravnosti građana glasao za.Neznam kako bi glasao veleposlanik.

VL
DU
Deleted user
12:29 01.12.2013.

Što se nas tiče to kako bi tko u Izraelu ili bilo gdje drugdje na svijetu glasovao na referendumu o tome da je brak zajednica žene i muškarca?! Zar nismo toliko pametni da o presudnim stavarima odlučujemo sami?!

VL
Avatar katarina_26
katarina_26
18:06 01.12.2013.

Onaj tko je bio u Izraelu, ili iole bar malo poznaje tu državu jasno mu je da ovaj veleposlanik laže i ne govori istinu. Pa u Izraelu postoje plaže za muškarce i žene, dakle ne kupaju se na svim plažama muškarci i žene skupa... to je samo jedan detalj

VL
PE
pejok
14:52 01.12.2013.

sto se mene tice sto ces ti u izraelu ili bilo gde biti protiv JA sam ZAAA u nas pederi nemogu proc i tocka.....

VL
ZI
zihakiri
18:50 01.12.2013.

Ovaj gospodin vise prica o Simunicu nego o palestincima.

VL
VI
virtuozo
12:53 01.12.2013.

I vi ste mi nekakvi baštinici Božije riječi. Veliki preci vam se negdje u grobu okreću

VL
Avatar comparator
comparator
20:38 01.12.2013.

Iranska retorika je sumnjiva Izraelu i od Hrvatske traže suosjećanje a priča da bi glasao protiv ? Poštuje li gospodin Hrvatski narod kao saveznika ili ovu vlast koja je tek slučajni nesporazum?

VL
DU
Deleted user
18:56 02.12.2013.

Čak je i papa Ivan Pavao II - koji je preživio i nacistički i komunistički režim - znao dobro prosuditi i uvidjeti da oni nisu isti i da ih se ne može trpati u isti koš...iako je njegova katolička Poljska bila pregažena od komunističke Rusije. Ako je to službeni stav Vatikana, čudno je kako ga se druge katoličke crkve ne pridržavaju.

VL
DU
Deleted user
20:47 01.12.2013.

Izraelci to jednostavno rješavaju....oni nebi raspisali referendum već bi jednostavno podigli zid oko onih koji im se ne sviđaju! I to bi bio festival demokracije....siguran sam da bi taj potez pozdravili svi hrvatski borci za prava manjina

VL
DU
Deleted user
18:33 02.12.2013.

Krscaninkatolik Krscaninkatolik 01.12.2013 u 08:32 Onako kako su bili protiv Isusa Krista tada, tako su protiv i sada. No, braco i sestre, nas se pita ne njih i mi smo ZA. Jedan je put pravednosti i dobrote... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Baš ti-- Baš ti hvala na ovom postu, pokazao si gdje se krije antisemitizam i u kršćanstvu...kad budete prestali zloupotrebljavati Božje ime onda ćete biti na putu pravednosti i dobrote....znamo dobro tko je u prošlosti uzvikivao "Gott mit uns"

VL
NE
Nepokolebljiv
16:27 01.12.2013.

Vidim da neznanje i diskriminacija vlada kao posast medu Hrvatima - mojim sunarodnjacima! U doba Otomanskog carstva nije postojao narod "Palestinci" nego su postojali Arapi! U doba Mandata Lige Naroda nad Sirijom i Svetom Zemljom nisu postojali "Palestinci" nego Arapi.. Palestinci su se pojavili negdje oko sredine 1960-tih. Arapi Gaze i "Zapadne obale rijeke Jordan su jos uvijek politicki nezreli i zato nemaju samostalnu uredenu drzavu makar ih svijet u to gura. Kada su ih Izraelci gotovo na silu pokusali gurnuti u samostalnost Arapi su ponovno pali na ispitu: Medu njima je zivjela zajadnica Zidova i mogli su svijetu pokazati politicku zrelost prihvacajuci ih svojim gradanima i garantirati i dati im jednaka prava i to nisu ucinili! O otimanju palestinske zemlje isto postoje nebulozne pogreske misljenja: U doba Otomana - birokratski vrlo razvijene drzave - Arapi su bili vlasnici tek oko 10% zemljista! Najveci vlasnici zemljista i platies poreza su bile krscanske crkve s oko 75% svega zemljista a onda Zidovi s oko 13% zemljista. Treba napomenuti da su nemuslimani placali tocno dvostruko visi porez za jednaku poreznu jedinicu nego muslimani i radi toga su ih Turci cuvali jer su nemuslimani bili vrijedan izvor prihoda u odnosu na Arape koji su pretezno bili sirotinja.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.