Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODNESEN OPTUŽNI PRIJEDLOG

Jurio je kroz naselje 134 km na sat, policija: 'Preveliko samopouzdanje može dovesti do tragedije'

Vodice: U 24-satnoj akciji mjerenja brzine policija kontrolira brzinu na svim prometnicama
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
23.11.2022.
u 09:16

Protiv vozača je podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu.

Policajci Policijske uprave ličko-senjske zaustavili su 43-godišnjeg vozača u utorak kojem je utvrđeno da je vozio 134 km/h u naselju.

Kako navode, zaustavili su ga na državnoj cesti broj 50, u mjestu Brlog, gdje je inače brzina u naselju prometnim znakom ograničena na 70 km/h.  Protiv vozača je podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu.

"Pozivamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa! Preveliko samopouzdanje u vlastite vozačke sposobnosti i mogućnosti svog vozila u trenu može dovesti do tragedije, obilježiti vas ili nekog drugog za cijeli život", istaknuli su iz policije.

Nepropisna i neprilagođena brzina i dalje je jedan od glavnih uzročnika stradavanja u prometnim nesrećama, zato brzinu kretanja prilagodite trenutnim uvjetima na prometnicama, uz obvezu poštivanja zakonskih propisa i vodeći računa o sigurnosti svih sudionika u prometu.

VIDEO: Nove mjere u Hrvatskoj zbog ptičje gripe: Sva perad mora se držati u zatočeništvu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije