Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvatila ih policija

Jurili autocestama: Srbin vozio 203, a Slovenac 244 km/h!

presretač
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
23.02.2015.
u 15:17

Dobili su novčane kazne i zabranu upravljanja vozilom u Hrvatskoj

Ovog vikenda policija je na autocestama uhvatila dvojicu vozača koji su dobrano prekoračili ograničenja brzine od 130 kilometara na sat te su se malo opustili na gasu i vozili preko 200 km/h.

U petak su na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Bajakovo kod Popovače policajci Policijske uprave sisačko-moslavačke zaustavili Mercedes koji se u smjeru Zagreba vozio brzinom 203 kilometara na sat. Državljaninu Srbije za volanom Mercedesa naplatili su kaznu od pet tisuća kuna te ne smije voziti na području Hrvatske sljedeća tri mjeseca.

U subotu policajci Policijske uprave ličko-senjske uhvatili su 38-godišnjeg državljanina Slovenije koji je na autocesti A1 u smjeru Zagreba vozio brzinom od 244 kilometara na sat. Kažnjen je novčanom kaznom, a i mjesec dana ne smije voziti na području Hrvatske.

>>Jurio osječkom zapadnom obilaznicom 173 km/h

>>Lamborghinijem se vozio brže od 330 km/h, od auta nije ostalo ništa

Komentara 24

RT
Rollo.Tomasi
15:43 23.02.2015.

Zašto ste tako negativni? Slovenac je dobio manju kaznu jer j nacionalnie heroj. Naime, u Sloveniji je nemoguće postići toliki zalet da se dostigne veća brzina od 150 Km/h.

PA
parasa
15:47 23.02.2015.

A koliko je platio "kranjc" ???

PE
peugeot
16:00 23.02.2015.

Srbijanac je, dakle, preracunato u eure platio cak 700 eura ! A koliko je, onda, recite nam, molimo vas lijepo, platio taj Zlovenac sto radi u "Ljubljanskoj banci" na staroj deviznoj stednji ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije