Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOŽEŠ MIRNO SPAVATI

Juričan ima poruku: Milane, samo nemoj kukati završit ćeš kao Todorić

Juričan i Bandić
Foto: PIXSELL
1/4
07.02.2020.
u 08:33

U ovom gradu nema mjesta za jednog od nas. Zato si i uzeo još jedno državljanstvo, napisao je Juričan

Redatelj Dario Juričan i danas je na svojoj Facebook stranici objavio pismo. Ovaj put zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću

"MILANE, MOŽEŠ MIRNO SPAVATI – NIKOG NIJE BRIGA KOLIKO SI MILIJUNA UKUCAO NA FENDI

Milane,
evo samo da ti odmah kažem da to što si silne novce uložio u luksuzni Fendi namještaj i luksuzna odjela skrojena po mjeri za tebe u Italiji – dobro si uložio, jer prema Zakonu o sprečavanju sukoba interesa i tumačenju Povjerenstva nisi to dužan staviti u imovinsku karticu.

Vidiš, kada su slagali taj zakon nije im ni na kraj pameti bilo da će jedan takav majstor kao što si ti znalački investirati upravo u te dvije kategorije. Vrtim u glavi i obrnuti scenarij: u Zakon je stavljeno da si dužan staviti u imovinsku karticu predmete kućanstva i odjevne predmete – ali to tebe ne bi zakačilo, jer bi kod tebe sve etikete na namještaju i odjelima već bile odrezane...

A tvoji komadi namještaja pojedinačno koštaju od 50.000 - 500.000 kn.

Tko te ne zna Milane, rezaču etiketa, skupo bi te platio!
Nego, jel nešto od tog Fendija došlo od amandmana na neki od GUP-ova ili, oprosti, da pogađam, brat Drago ti je ponovo poslao koji pfennig da imaš za Fendi, da se možeš šegačiti pred pajdama... Ali pajde su ti selje, ne razlikuju tvoj Fendi od rasprodaje s Caritasa, nadam se da si ih u međuvremenu obrazovao i da su i oni sada vjerni kupci jer, koliko pratim njihove sudske procese po Županijskom sudu, nakupilo se kod njih bibice i za nekoliko života, Milane, i valjda se koji Fendi artiklić našao i kod njih.

Ima se, Milane, može se.

Samo nemoj kukati. Dok se praviš paunom još nešto malo vrijediš, kada počneš kukati, završiti ćeš kao Ivica Todorić. Dobro ti ide, brišeš pod sa svima u Skupštini, gazda si. Shvatili su poruku oni na terenu.

Jednu od tvojih zadnjih, jer Milane, gotovo je.
Ja dolazim i uzet ću ti sve.

U ovom gradu nema mjesta za jednog od nas.
Zato si i uzeo još jedno državljanstvo.

Kukavico.

Dario Juričan, gradonačelnik svemira", napsiao je Juričan u svom stilu.

Video: Milan Bandić izviždan ispred Skupštine

Komentara 7

KA
kaptol
09:22 07.02.2020.

opet Jurican moze li proci barem jedan dan da on nije u Vecernjaku

VE
velikojeto
08:56 07.02.2020.

bravo kralju, rezača etiketa treba istjerati do kraja

ME
Melo
10:13 07.02.2020.

GRAĐANI-GLASAČI-sjetite se da VI i samo VI birate 30 GODINA HDZ/SDP/IDS/HNS-Bandića, time ste VI i samo VI stvorili sve ovo što imamo u državi svojim izborom, nisu nam Japanci birali ove, tako da ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije