Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trgovinska suradnja
Povratak na članak

Juncker poslao pismo Putinu, službena Moskva na njega hladno reagirala

Kremlj je hladno reagirao na Junckerovo pismo ustvrdivši da je riječ o nerealnom prijedlogu

Komentari 6

IV
ivanjoksimovic
01:14 20.11.2015.

Ta ista EU je uvela sankcije Rusiji. Sada kada su Rusi povecali sopstvenu proizvodnju i pronasli neke druge partnere na drugim kontinentima, briga ih bas da ekonomski pomazu EU.

VL
Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
01:48 20.11.2015.

Naravno da će se tu u dijeljenju lekcija Rusiji sa Rvacke strane uključiti i ministarka Pusić. Njen odgovor će biti vrlo indikativan, sa velikom osekom spoznajne stvarnosti.

VL
TT
tTony
00:38 20.11.2015.

cekamo koment ministrice Puzic

VL
UN
unbekant
11:09 20.11.2015.

"Dolazi zima hladna i duga,a plina nigdje na vidiku nema",Izgleda da Europa polahko spusta gace,bice vesela zima..................

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.