Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRABRE NJUŠKE NA RUBU
Povratak na članak

Junakinjama koje spašavaju ranjene životinje s ulice prijeti zatvaranje udruge

- Uvijek se kolektivno misli ‘ma uplatit će netko drugi’, jer donacija od par kuna je sramotna. A kad bi samo trećina od vas 7500 idući tjedan uplatila na naš račun - samo za jednu kavu - dug bi bio riješen za čas – objasnile su Ivana, Tina i Marina koje ne skrivaju da su sada stvarno očajne.

Komentari 1

GL
GlasnaJasna
09:42 08.01.2020.

cure - svaka cast. hvala VL na objavi clanka. svakako cu pomoć. nemam srca niti obraza okrenuti glavu na drugu stranu i pustiti te male jadnike da umru. svijest Hrvatskoga drustva se vidi po tome kako brinemo za nemoćne

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.