Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDUĆE 4 GODINE

Julije Meštrović jednoglasno reizabran za ravnatelja KBC-a Split

Zagreb: Beroš objavio rezultate inspekcije smrti novinara Matijanića
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/3
26.10.2022.
u 16:05

Novi mandat dr. Meštroviću započinje nakon što ga potvrdi ministar zdravstva dr. Vili Beroš

Upravno vijeće KBC-a Split jednoglasno je potvrdilo prof.dr. Julija Meštrovića za ravnatelja te ustanove koji će joj na čelu biti i sljedeće četiri godine.

- Za prvog mandata dr. Meštrovića bolnica je znatno stručno i organizacijski unaprijeđena, uveden je veliki broj novih djelatnosti, a znatno su povećana i financijska ulaganja. Pokrenut je cijeli niz projekata za revitalizaciju našeg drugog najvećeg KBC-a u državi. Među njima su za iduću godinu najbitniji Objedinjeni hitni bolnički prijem, Regionalni transfuzijski centar, kirurški blok na Križinama, uređenje helidroma i fizikalne medicine na Firulama – istaknuo je između ostalog prof.dr. Jugoslav Bagatin, predsjednik Upravnog vijeća KBC-a Splt.

Novi mandat dr. Meštroviću započinje nakon što ga potvrdi ministar zdravstva dr. Vili Beroš. 

>> VIDEO Općina Podturen moli pomoć građana: Netko krade cvijeće s groblja!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije