Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednikov tim

Još jedno ime u Milanovićevom savjetničkom timu za Pantovčak

Julije Domac
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/3
13.02.2020.
u 19:33

Najnovije ime koje se spominje u križaljci za Pantovčak je ono Julija Domca, čelnika regionalne energetske agencije i kolumnista Večernjeg lista s kojim su obavljeni razgovori i koji bi Milanoviću mogao biti savjetnik za klimu i energetiku

Tko će sve činiti savjetnički tim novoizabranog predsjednika Zorana Milanovića pitanje je koje polako, kako se bliži inauguracija dobiva svoj odgovor.

Najnovije ime koje se spominje u toj križaljci za Pantovčak je ono Julija Domca, čelnika regionalne energetske agencije i kolumnista Večernjeg lista s kojim su obavljeni razgovori i koji bi Milanoviću mogao biti savjetnik za klimu i energetiku što je resor koji novi predsjednik želi imati pokriven. U „igri je“ i bivša šefica Agencije za odgoj i obrazovanje Jadranka Žarković Pečenković koja je na čelnu funkciju u Agenciji imenovana za vrijeme dok je Milanović bio premijer. Žarković Pečenković za sada je jedina žena koja se spominje kao potencijalna savjetnica u Milanovićevom timu.

Ono što je sigurno je da će na Pantovčak Dragan Lozančić, bivši šef SOA-e koji je s te funkcije otišao na inzistiranje predsjednice u odlasku Kolinde Grabar Kitarović, a što ona nikada do kraja nije objasnila. Savjetnik za branitelje mogao bi biti umirovljeni general Marijan Mareković koji je bio suradnik i Grabar Kitarović. Još uvijek nije poznato tko će novom predsjedniku biti savjetnik za vanjsku politiku. No zato se zna da će mu predstojnik ureda biti i šef kampanje Orsat Miljenić dok će glasnogovornik novog predsjednika biti Nikola Jelić koji je Milanoviću bio glasnogovornik i u Vladi.

VIDEO Novi predsjednik RH Zoran Milanović obratio se medijima

Ključne riječi

Komentara 6

IC
ICCO
15:04 15.02.2020.

Očekuje se još imenovanje savjetnika za svemirska istraživanja.

IV
IvoDivo
10:37 14.02.2020.

Nema savjetnika koji od slučajnog može napraviti nešto pametno, a i ovi paraziti što se lijepe kao savjetnici su ispod prosječni i što onda očekivati ? Samo parazite na grbači naroda.

ZD
zdenislav
09:47 14.02.2020.

kako se ne zna zasto je lozancic otjeran od njega su curile informacije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije