Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lovio slonove?

Juan Carlos ispričao se zbog odlaska u lov na vrhuncu krize

'Spanish King Juan Carlos reviews the troops before launching the new parliament in Madrid on December 27, 2011.  Juan Carlos declared the parliament open Tuesday with a solemn plea for an effort to r
'PEDRO ARMESTRE'
18.04.2012.
u 14:05

Iz kraljevske kuće nisu potvrdili ni demantirali da je kralj bio u lovu na slonove

Španjolski kralj Juan Carlos ispričao se španjolskom narodu što je otišao u lov u Afriku i time nepotrebno trošio novac u trenutku kada se zemlja nalazi u velikoj gospodarskoj krizi, prenosi BBC.

Njegov put u Bocvanu, koji je izazvao veliki broj kritika, u prvi je plan došao nakon što je Juan Carlos završio u bolnici s napuknućem kuka. Odmah su počela nagađanja da je pao tijekom lova u Africi gdje je lovio slonove.

Iz kraljevske kuće nisu potvrdili ni demantirali da je kralj bio u lovu na slonove, no u svojoj je izjavi nakon izlaska iz bolnice u Madridu Juan Carlos kazao da je put u Bocvanu bio pogreška.

–  Jako mi je žao, to je bila pogreška. Neće se više ponoviti – kazao je španjolski kralj.

Ključne riječi

Komentara 1

TO
Toni50
16:20 18.04.2012.

Odmah su počela nagađanja da je pao tijekom lova u Africi gdje je lovio slonove. To je laž da je lovio slonove. Radi se o ubijanju ustrljavanju slonova 12 slonova i 4 lava samo da se zna i taj sitnii podatak ! Loviti uspavati i preseliti je jedno a ubijanbje ubijanje -lovački lov sa \"dozvolom\" Kopletan rezultat kroz cijeli život nije objavljen ! Kao i trošak toga jakog hobija !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije