Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euroizbori

Jozo Radoš u predizbornom posjetu Vukovaru

Patrik Macek/PIXSELL
29.03.2014.
u 13:09

Biračima je preporučio neka prate što kandidati rade i informiraju se o njihovim programima i što je u središtu njihova interesa

Član Predsjedništva HNS-a, predsjednik Kluba zastupnika HNS-a i kandidat HNS-a na izborima za Europski parlament Jozo Radoš, danas je posjetio Vukovar kako bi građanima, kako je sam rekao, približio ulogu europskog parlamenta. Radoš je na izborima za europarlament što se održavaju 25. svibnja, kandidat 3. na listi koalicije SDP-a, HNS-a, IDS-a, HSU-a i SDSS-a dijeleći u društvu predsjednika ŽO HNS-a Vukovarsko-srijemske Marija Jozanovića i predsjednika HNS-a Vukovar Nenada Bučka, promidžbeni letak i bombone Vukovarcima koji su lijep proljetni dan proveli u šetnji središtem grada i obalom Dunava. Komentirajući novinska pisanja kako je Hrvatska posljednja u povlačenju novca iz EU, Radoš je rekao kako to nije točno.

- Hrvatska je uplatila četiri milijuna kuna u europski proračun, od toga može dobiti nazad ukoliko bude znala, oko deset milijardi. Treba se naravno truditi i nastojati i ja nisam od onih koji vjeruju zlogukim prorocima koji već sada najavljuju da Hrvatska neće u tome uspjeti. Naprotiv, vjerujem da ćemo uspjeti povući dobar dio tih sredstava - rekao  je Radoš dodajući kako Europarlament nije jednostavna institucija pa daleko od afera i dnevnih skandala u Hrvatskoj, europarlamentarci imaju vremena približiti građanima što se ondje događa.

Biračima je preporučio neka prate što kandidati rade i informiraju se o njihovim programima i što je u središtu njihova interesa kako bi mogli na izborima zaokružiti kandidata za kojega misle da bi najbolje mogao zastupati upravo njihova gledišta. - Osobno se zalažem za vrlo praktične stvari kao što je bolji život, konkurentnost i poslovanje poduzeća što je i europski, a ne samo hrvatski problem - rekao je Radoš u Vukovaru.

>> 'Desnica će se
 baviti ustašama i partizanima, a mi poduzetništvom'

Komentara 1

L0
luena 01
21:25 29.03.2014.

Rados kaze povuci ce mo ako budemo znali ,a Grcic kasni ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije