Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jozo Radoš:

'Nije glavna zadaća zastupnika u Europskom parlamentu da samo napada Vladu'

jozo radoš
Foto: HNS
1/2
20.03.2015.
u 12:29

Druga dimenzija je naravno pokušaj da se neke stvari rade zajednički, a ne isključivo samoreklamiranje i samoisticanje, kaže Radoš

Posao eurozastupnika je ozbiljan posao, a svaki hrvatski eurozastupnik predstavlja Hrvatsku u Europi, ali ta svijest kod pojedinih zastupnika, nažalost, izostaje, prije svega kod HDZ-ove Ivane Maletić, koja je jedna od rijetkih eurozastupnica koja kontinuirano napada svoju zemlju. Pozivamo gospođu Maletić da u Europskom parlamentu radi posao zbog kojeg su je izabrali hrvatski građani, umjesto da sudjeluje u predizbornoj kampanji svoje stranke i to na prljav način, govoreći neistine – priopćio je HNS.

Kažu da žele reagirati na izjave pojedinih hrvatskih zastupnika u EU parlamentu koji kontuirano napadaju i blate hrvatsku vladu.

– Nije glavna zadaća zastupnika u Europskom parlamentu da samo napada Vladu. Prije toga i iza toga treba biti pokušaj da s Vladom nešto učini za zajedničke nacionalne interese. To kod jednog dijela kolega vrlo očito izostaje – rekao je zastupnik HNS-a i ALDE grupe u Europskom parlamentu Jozo Radoš.

– Druga dimenzija je naravno pokušaj da se neke stvari rade zajednički, a ne isključivo samoreklamiranje i samoisticanje, čime se naravno slabi ukupna snaga svih zastupnika da se ostvare neki nacionalni ciljevi. To su mehanizmi koje treba izraditi što je moguće prije – dodao je Radoš.

>> 'Za razliku od koalicijske vlade, HDZ nema nema plan na državnoj razini'

Ključne riječi

Komentara 22

MS
MSKoRIsnik
12:52 20.03.2015.

Istina boli! Radoš je cinkao državu gdje god je stigao dok je bio u oprbi! Sada se osjeća da će SDP izgubiti a HNS svoje uhljebe treba zbrinuti!

Avatar mirica19
mirica19
12:45 20.03.2015.

Ovo nije samopromocija HNS?! Ona itekako dobro radi svoj posao, ne znam od kuda si netko uzima za pravo prozivat ju. Nije nas ona sramotila u E. parlametnu. Vlada da radi svoj posao, ne bi nitko imao razloga prozivat ju. Maletićkine su prozivke na mjestu i nije rekla ništa što ne misli večina građana.

UI
Uvijek_iskreno
12:53 20.03.2015.

Ivana Maletić pokazuje konkretne pogreške Vlade, koje ne da su učestale nego su stalne, posebice kada su u pitanju fondovi EU. Gospodine Radoš nisu to napadi nego realnost koju pod hitno moramo promjeniti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije