Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka HNS-a

'Za razliku od koalicijske vlade, HDZ nema nema plan na državnoj razini'

Pressica HNS-a
19.03.2015.
u 11:35

U svojoj nemoći HDZ igra nisko i prljavo, podmeće, bavi se ucjenama i opanjkava našeg kandidata za gradonačelnika Andru Vlahušića – rekla je jutros HNS-ova Nada Turina Đurić

Za razliku od naše koalicijske vlade koja zemlju vadi iz krize, HDZ nema plan na državnoj razini. Isto tako nemaju plan ni za Dubrovnik. U svojoj nemoći HDZ igra nisko i prljavo, podmeće, bavi se ucjenama i opanjkava našeg kandidata za gradonačelnika Andru Vlahušića – rekla je jutros Nada Turina Đurić, HNS-ova saborska zastupnica i gradonačelnica Kraljevice. Tvrdi kako je Vlahušić u svojih šest godina na mjestu gradonačelnika Dubrovnika učinio mnogo za svoj grad.

– Voljela bih da je Vlahušić gradonačelnik mojeg grada kada vidim što je u šest godina napravio za Dubrovnik. Svi su samo govorili o prometnoj izoliranosti, a on je riješio problem tako što Dubrovčanima grad subvencionira prijevoz – pola troška cestarine ili 250 kuna za povratnu aviokartu, smanjio je i prirez sa 15 na 10 posto – rekla je Turina Đurić. Za HDZ-ova kandidata Matu Frankovića kaže da je nekompetentan za vođenje tako velikog sustava kao što je Grad Dubrovnik i njegov proračun od pola milijarde kuna.

– Za gradonačelničkog kandidata minimalna pristojnost bila bi da imate barem uredne papire o završenoj srednjoj školi i završenoj višoj školi – rekla je Nada Turina Đurić, očito aludiravši kako nešto ne “štima” s Frankovićevom svjedodžbom.

- Želimo još jednom poslati podršku Andri Vlahušiću koji se našao u situaciji da je protivno interesima grada i građana morao izaći na izbore jer HDZ, kako na nacionalnoj, tako i, očito, na lokalnoj razini ne gleda interese građana, nego zaista, mimo interesa građana, blokira jedan izvanredno ustrojeni grad, njegove projekte i razvoj, i pokušava blaćenjem, a ne programima i prijedlozima, rješavati probleme, odnosno politički se obračunavati s uspješnošću - istaknuo je HNS-ov saborski zastupnik i predsjednik Dalmatinskog regionalnog saveza Srđan Gjurković.

Istaknuo je i kako HDZ-ov kandidat, s obzirom na svoju prošlost, sigurno nije moralna vertikala, ali pokazuje način na koji HDZ funkcionira i u državi, ne nudeći ništa osim blaćenja i kritike koja je neutemeljena. Vjerujem da će građani Dubrovnika to još jednom prepoznati, poručio je Gjurković.

>> 'Laž je da će Dubrovnik ostati bez sredstava iz fondova EU ako Vlahušić pobijedi'

>> Vlahušić: Čuo sam se s Milanovićem i Pusić, zadovoljni su rezultatima

Komentara 31

Avatar Peterančan
Peterančan
11:43 19.03.2015.

Sto put je bolje da HDZ "nema" plan, nego da ima plan ala Kokodak-koalicija, drugarice Đurić. Po vašem planu jedino ljudi rade inventure po kontejnerima.

Avatar mary2014
mary2014
11:53 19.03.2015.

Zar nije ovaj istup nisko podmetanje, tko to vadi zemlju iz krize, kukuriku?

DG
dgtec
12:02 19.03.2015.

Jad i bijeda ovaj HNS stranka 0,5 posto podrške građana HR . pametuje i predstavlja se kao netko tko spašava državu. Jedino što su oni spasili je svoj privatni standard koji je dobro podebljan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije