Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Status quo

Jovanović: Sadržaj zdravstvenog odgoja neće se promijeniti

'20.03.2013., Zagreb - Sjednica Odbora za obitelj, mlade i sport u Hrvatskom saboru. Zeljko Jovanovic.  Photo: Patrik Macek/PIXSELL'
Patrik Macek/PIXSELL
27.05.2013.
u 12:50

Ministar prosvjete uvjeren je da kurikulum zdravstvenog odgoja ostaje isti i nakon javne rasprave

- Nakon javne rasprave koja će proteći i međunarodne recenzije uvjeren sam da se sadržajno u kurikulumu zdravstvenog odgoja neće ništa promjeniti jer niti sada u njegovu sadržaju ništa nije sporno- rekao je ministar znanosti, obrazovanaj i sporta Željko Jovanović.

Dodao je kako očekuje da učenike na početku sljedeće školske godine dočeka kurikulum zdravstvenog odgoja na način kako je njegovo ministarstvo to i predložilo.

Jovanović je rekao kako očekuje da će polaganje ispita državne mature proteći bez poteškoća, a maturantiam je poručio da ne budu prenervozni.

-Uvjeren sam da će sve proteći u najboljem redu - rekao je Jovanović.

Jovanović je u ponedjeljak na splitskom Medicinskom fakultetu bio na promociji knjige „Priručnik o virtualnim pokusima iz farmakologije“ koje je jedan od autora. Riječ o prvom takvom priručniku u Hrvatskoj. Virtualni pokusi znači da nisu izvedeni na životinjama, a priručnik ej besplatan i dostupan na internetu.

-Hrvatska ima znanja, inovacije i poduzetništvo te spremno ulazi u EU i europski znanstveni i istraživački prostor – rekao je Jovanović.

>>Vladimir Gredelj: Jovanoviću manjka kućnog odgoja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije