Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor kolegi

Jovanović odgovorio Kujundžiću: Nedostojan je biti ministar, izgubljen je

Željko Jovanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
20.08.2018.
u 22:45

Bivši ministar znanosti, obrazovanja i športa nije skrivao šokiranost Kujundžićevim izjavama

Nakon što je ministar zdravstva Milan Kujundžić najavio kako će  tražiti oduzimanje liječničkih licenci Željku Jovanoviću, Ines Strenji Linić i Boži Petrovu zbog njihovih istupa nakon smrti 22-godišnjeg Mattea Ružića, prvi je reagirao SDP-ov Željko Jovanović. 

Bivši ministar znanosti, obrazovanja i športa je za Novu TV izjavio kako je šokiran

"Mogu reći da sam šokiran najavom ministra Kujundžića koji je još jednom pokazao da on ne zaslužuje biti ministar i ukoliko se zaista na ovaj način pokušava obračunavati s kolegama koji ukazuju na njegovu nesposobnost kao rada ministra, mislim da će hrvatska liječnička komora i sud časti morati njemu izreći najstrožu kaznu. On se već jedanput pred vijećom časti morao ispričati svim liječnicima jer ih je nazvao nesposobnim i lijenim neznalicama koje na štetu hrvatskih građana primaju plaću.

Posljednjim istupima gdje je omalovažavao rad i znanje kolegice Strenje Linić i Petrova još jednom je pokazao da je nedostojan biti ministar, a ova najava pokazuje da se potpuno izgubio i za dobrobit zdravlja hrvatskih građana smatram da ga Plenković treba najhtinije smijeniti, a očekujem podršku i svih kolega liječnika Hrvatske na ovu njegovu najavu", rekao je Jovanović. 

>> Pogledajte obrazloženje rezultata obdukcijskog nalaza Mattea Ružića

Komentara 115

HR
Hrvatska
22:57 20.08.2018.

Jovo je posao biti glasan kad se smanjila euforija oko Vatrenih. Bio je 2 mjeseca u misijoj rupi. Jadan. Modric ga posramio.

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
23:15 20.08.2018.

Hebga, Jovanoviću, ti si završio medicinu ali si bio toliko nesposoban da si morao prodavati lijekove po ordinacijama. Drugim riječima, bio si doktorska ameba, najniži oblik života u medicini. Umjesto da te kao velikog doktora obožavaju pacijenti, studenti i kolege, ti si s prospektima morao čekati u čekaonicama da ti se kolege smiluju i prime te na pet minuta da izdeklamiraš naučene fraze o lijeku. Pa to mora udariti na mozak.

RI
rightside
23:11 20.08.2018.

o da, ti si se pokazao kao ministar, pa zoka tvoj te je skinuo odmah cim si poceo sa muljazama,,bez obzira sta si mu zenu zaposlio,,))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije