Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medulin
Povratak na članak

Josipović: Suradnja sa zemljama u regiji dio je našeg puta u Europu

Suradnja zagrebačkog i sarajevskog sveučilišta te fakulteta u Podgorici iznimno je dragocjena, kao i suradnja s ljubljanskim sveučilištem.

Komentari 11

OB
-obrisani-
16:48 14.09.2010.

Suradnja i pomirba samo nakon sto Srbija plati ratnu odstetu Hrvatskoj! Josipovicu, cije ti interese stitis? Ciji si ti Predsjednik? Hrvatske nacionalne interese sigurno ne stitis!

VL
ML
mladazemlja
12:25 13.09.2010.

Što to znači,pretakanja iz šupljeg u prazno bez konkretnih poteza,koliko nas košta ta ljetna škola koja se btw održava u jesen kada znamo da su Tatalović,Grubiša i ini profesori sa FPZG Josipovićevi savjetnici.

VL
KA
kajinx
13:11 13.09.2010.

...\"opisao i kao borbu za načela suradnje, pomirbe\"... Tko se treba pomiriti? Razrušili su nam privredu, porušili crkve, pobili nedužni narod, odveli u logore nebrojeni broj ljudi žena i djece, pobili ranjenike, okupirali dio našeg teritorija, itd. itd. Trebaju nam platiti ratnu odštetu, vratiti oteto i priznati krivicu, pa tek onda možemo pomisliti da pričamo o pomirbi.

VL
VI
vitaszorcms
14:00 13.09.2010.

A integracija sa zemljama regije,druže Josipoviću ?

VL
Avatar bok
bok
14:46 13.09.2010.

da, kanjix, samo jos za dodati to da velikosrpska ideologija i dalje odreduje seategiju prijerice Srpske Radikalne Stranke koja ima najveci podrsku medu SR glasacima...

VL
OB
-obrisani-
19:30 13.09.2010.

Do sada je suradnja išla tobože stihiujski, a sada se neskriveno ide u forsiranje i organiziranje procesa \"suradnje\" dijelova jugosfere iz jednog centra. Kako je sve to osmišljeno od strane juda iz Londona, pod paskom savjetnika bivše jugo - vlade,, uz svesrdnu podršku ostataka domaćih jugo-simpatizera, jasno je kamo to užurbano spajanje pojedinih državnih segemnata vodi - u novu jugoslaviju na mala vrata.

VL
OB
-obrisani-
22:56 13.09.2010.

Josipović: Suradnja sa zemljama u regiji dio je našeg puta u Europu ............................................................................................................................ Ta nepotrebna suradnja je učvrščenje Hrvatske kao zapadnobalkanske državice, a ne put u EU.

VL
OB
-obrisani-
09:20 14.09.2010.

Još jedan skup u organizaciji judeomasona i njihovih poltrona. Josipoviću,može se biti pošten i služiti narodu,ali ti si očito ljigavac,rođen za poltrona. Svi ti takozvani Centri za međunarodne odnose su pod kontrolom MI6 i engleskog dvora i imaju samo jedean cilj,a to je uspostava neke nove zajednice jugoistočne zajednice gdje bi oni opet preko Srba kontrolirali taj prostor.

VL
Avatar atrpimir
atrpimir
11:39 14.09.2010.

Četnički grafiti osvanuli na spomen-obilježju u Borovu naselju ! ovo je jedan oblik dobre suradnje u regiji, treba više takvih oblika suradnje!

VL
KR
križnihputibb
12:17 14.09.2010.

Josipović se više ne ustručava otvoreno zagovarati ono za što mu se otac borio puškom,a on sada ,intelektualac,bori se \"rečima\".Umjesto da protestira protiv pisaca udžbenika povijesti za 8 -e razrede osnovne škole koji pojašnjava povijest Hrvatske u 20-om stoljeću a o Domovinskom ratu sve je rečenu u dvije stranice vjerovali ili ne.Zato o drugom svjetskom ratu ima dvadesetak ih a o Križnom putu ništa ali zato na njihovu žalost postoji i konačni sud ,Bog će suditi i nama ali i njima i neka tako bude.

VL
UT
utatica
17:52 14.09.2010.

čije bi interese štitio? Svoijue matere i njezine šire i uže familije koja sanja veliku srbiju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.