Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Prljava kampanja'

Josipović: Što je Grabar-Kitarović napravila za Hrvatsku? Ništa

Ivo Josipović
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/2
07.07.2014.
u 22:15

Josipović i dalje tvrdi da iza svega stoji paraobavještajno podzemlje koje je u funkciji Kolinde Grabar-Kitarović i HDZ-a

Predsjednik Ivo Josipović komentirao je aferu Barbika nakon što je Udruga Regimenta na čelu s Tomislavom Stockingerom objavila da stoji iza takozvanog akcijskog plana. - Kad vidite njihov portal, tko su ti ljudi, iz kojeg su miljea, što zagovaraju, pa i činjenicu da su očito zagovarači gospođe Grabar Kitarović, jasno je da sam bio u pravu - izjavio je Josipović u intervjuu za Politiku plus.

Josipović i dalje tvrdi da iza svega stoji paraobavještajno podzemlje koje je u funkciji Kolinde Grabar-Kitarović i HDZ-a. - Ali, moram reći, to je onaj njegov mračni dio. U i uz HDZ ima mnogo časnih ljudi koji su danas u sjeni. Mnogi mi se i javljaju i upozoravaju na neke od nečasnih, ako baš hoćete, paraobavještajnih aktivnosti koje se kuhaju, ne samo u ovoj predsjedničkoj kampanji - otkrio je Josipović.

Josipović je rekao i kako je Grabar-Kitarović svojom reakcijom na cijelu priču pokazala da je svjesna o čemu se radi iako je naglasio da ne misli da je baš ona tražila takav "uradak".

Komentirajući intervju Grabar-Kitarović koji je dala za Večernji list u kojem je iznijela niz kritika na njegov račun Josipović je rekao: Osim par stereotipnih kritika na moj račun kakve HDZ i njemu bliski komentatori redovito odašilju, te nekoliko općenitih poruka o tome da će biti bolja predsjednica, nema relevantnog sadržaja.

- Već su me pitali što je ovih godina gospođa Grabar Kitarović napravila za Hrvatsku? Rekoh kratko, ništa - rekao je Josipović i dodao kako se ne može sjetiti što je važnoga Grabar-Kitarović učinila za Hrvatsku. Josipović je izjavio i kako nije zabrinut zbog rasta popularnosti HDZ-ove kandidatkinje dodajući kako je ona šalje fotografije s distance od par stotina kilometara zaštićena od neugodnih putanja, dok "prljav posao za nju obavlja Vasino jato". Dodao je i kako će na predsjedničkim izborima sigurno pobijediti i kako je upravo "Vasino jato u kampanji Kolinde Grabar-Kitarović" pokazatelj da će kampanja biti prljava.

Cijeli intervju pročitajte OVDJE.

>> 'Josipović me podcjenjuje. Ja ću taj posao raditi bolje'

>> Josipović: Rukopis je vrlo prepoznatljiv. Kolinda: Ne mogu komentirati!

>> 'To je klasičan udbaški rukopis. A znamo tko je okružen ljudima s praksom u Udbi'

Komentara 276

Avatar dotur vice
dotur vice
22:34 07.07.2014.

Šta si Ti napravio za Hrvatsku!? Ne da nisi ništa ( i to bi bio uspjeh ), nego cijelo vrijeme radiš samo štetu. A Vaso, Vaso ima pet godina rata, a Ti pet stanova!!!!!

Avatar deja
deja
22:37 07.07.2014.

E Ivo, Ivo, jel ti krivo da je netko bolji od tebe. Ono sto si ti I tvoji napravili za Hrvatsku bilo bi bolje da niste nista radili.

Avatar film
film
22:44 07.07.2014.

....za sad je jedino sigurno da kolinda besplatno stanuje u josipovićevoj glavi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije