Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOV OBZOR

Josipović: Socijaldemokratski potezi moraju biti politika Vlade

\'03.10.2011., Zagreb -  Prof. dr. sc. Ivo Josipovic, predsjednik Republike Hrvatske. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL\'
Davor Puklavec/PIXSELL
18.05.2012.
u 17:20

U Obzoru pročitajte ekskluzivni intervju Branimira Pofuka s germanistom, povjesničarom umjetnosti i književnikom Viktorom Žmegačem koji je napokon u 84. godini postao i hrvatski akademik

– Govori se da Hrvatska izdvaja ogroman novac za socijalu, ali Hrvatska ulaže manje od prosjeka EU u socijalne programe. Europska unija izdvaja 27 posto BDP-a, a mi samo 20 posto – ističe hrvatski predsjednik Ivo Josipović u intervjuu Večernjakovom Obzoru pozivajući Vladu da bude socijaldemokratska i prije svih drugih riješi probleme ljudi koji nisu mogli otkupiti stanove i žrtava terorističkih čina u ratu u čijim slučajevima država nije otkrila počinitelje, a nije ni isplatila odštetu pa još traži naknadu sudskih troškova. Josipović tvrdi kako nitko, pa ni Karamarko, nije angažirao obavještajne službe u stranačke svrhe i komentira značaj izbora u HDZ-u za samu stranku, ali i državu u cjelini.

U Obzoru pročitajte ekskluzivni intervju Branimira Pofuka s germanistom, povjesničarom umjetnosti i književnikom Viktorom Žmegačem koji je, premda već dugo član dvije strane akademije, napokon u 84. godini postao i hrvatski akademik. Denis Kuljiš napisao je portret misteriozne Branke Jagar, novoimenovane šefice kabineta Mirele Holy, ministrice zaštite okoliša i prirode, a ugledni pravnik prof. dr. Branko Smerdel piše zašto ministrima, ali nikako i zastupnicima, treba ukinuti kaznenopravni imunitet.

Za Obzor pišu Milan Ivkošić, Borislav Škegro, Ivana Simić Bodrožić, Goran Milić, Branimir Pofuk, Ivica Prtenjača i Denis Derk.

Komentara 22

OB
-obrisani-
19:15 18.05.2012.

.. Tko je OVO birao ? .. Čiji je Josipović predsjednik ?

OB
-obrisani-
19:50 18.05.2012.

Ovaj je postao glasnogovornik SDP stranke od 30 tisuca clanova !!

AB
abendblatt
19:04 18.05.2012.

Josipovicu, kome ti solis pamet?, pa ti prvi nisi nikakav socijaldemokrat, nego si pelcer jedne propale totalitaristicke ideologije, napravi samo analizu, vidjet ces da je tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije