Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privlačenje birača
Povratak na članak

Josipović: Sinčić i ja zajedno igramo na istom terenu

– Pojavio se novi mladi kandidat koji je iz dana u dan dobivao sve više simpatija i to iz mog kruga glasača – rekao je Josipović o Ivanu Viliboru Sinčiću

Komentari 82

ME
Medo123
19:23 29.12.2014.

Kaj nisu iz stozera Josipovica popljuvali mladog Sinčića i sada igraju na isto terenu LOL

VL
MI
mileeeee
19:23 29.12.2014.

Tvoj poslodavac je narod, prema tome otkaz i na burzu. Od tebe vise štete nego koristi

VL
BJ
Bjelovar112
19:26 29.12.2014.

na festi matic i nadica u toplom piju sampanjac a pred njihovim ministarstvom branitelji came i cekaju ostavke . sramite se svi skupa

VL
L3
luka_37
19:32 29.12.2014.

Ivo...u Sinčićevu taboru jučer se je orilo...Hrvatska, Hrvatska....kod tebe se može samo oriti Žikino kolo i Jugoslavija...osobno smo mnogi od nas glasali za Sinčića a sada ćemo za Kolindicu a ne za tebe...malo si se prevario...Sinčić nije jugoslavenčina kao tvoja ekipa...

VL
UD
Udbaš
19:58 29.12.2014.

Tipično ponašanje gubitnika, panika, ogovaranje... Kolinda bi trebala biti odgovorna za sanaderov lopovluk iako se samo ona uz vesnu škare ožbolt i hebranga suprostavila istom, a Ivo bi trebao biti aboliran od odgovornosti za vlastite poteze i lopovluk: zlatica, zamp, konglomerat loših politika, ustaška zmija, savjest društva kojoj je on pisao programske smjernice, da ne spominjemo savjetnički tim iz obavještajnih struktura juge čiji kolege su zapravo opljačkali Hrvatsku kroz hdz i sdp, a koje je sinčić i javno nabrojao. Zbogom ivo dok ne odsviraš koncert u remetincu ako pravosuđe peoradi

VL
GU
General_U
19:16 29.12.2014.

ivo izgubio si busolu izgubit ćeš u drugom krugu pa pa.

VL
KA
Kabulkowski
19:43 29.12.2014.

Josipović je šarena laža, kaj god to znači..

VL
ST
stefj
19:56 29.12.2014.

Jako dobar pokazatelj kako je Josipović spreman na sve, samo za koji glas više. Kad treba, proglašava se velikim vjernikom, anarhistom, komunistom, demokratom, liberalom, kapitalistom, itd. Sve za dnevne potrebe... A što se tiče kampanje, očito je svjestan da nema što ponuditi, te će se usredotočiti isključivo na ocrnjivanje druge strane, pokušavajući uvjeriti birače da su oni drugi puno gora opcija.

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
20:04 29.12.2014.

Gospodin predsjednik u odlasku se zaletio grlom u jagode. Dok Živi zid Ivana Sinčića brani od deložacije nesretnike s jednom jedinom nekretninom, dotad predsjednik Josipović raspolaže sa nekoliko stanova i pozamašnim prihodima. Sinčićevi birači nipošto nisu Josipovićevi birači. Naprotiv! Nikad deložacije nisu bile intenzivnije niti je narod teže živio nego u vrijeme predsjednika Josipovića i Kukuriku vlade.

VL
ST
stefj
20:04 29.12.2014.

Josipovićeve jedine veze sa Sinčićem su da je Ivo tatin sinčić, cijeli život mažen, pažen i guran od partije, sve servirano na pladnju. Tako je dogurao i do mjesta predsjednika, zahvaljujući velikoj podršci medija, državnih i paradržavnih institucija, lažnim anketama its. Kako je kvalitetan, jako se dobro vidi na međunarodnoj sceni, gdje je nakon posjeta Izraelu i serije predavanja po SAD-u, ostavljen doma da ne radi štetu, te da se smuca po regiji...

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:55 29.12.2014.

vidjeli smo prave 'uglednike' kod Josipovića sinoć na fešti... osuđeni kriminalac Ferenčak i ekipa iz parazitske strančice HNS.... njihov bivši presidente, također osuđivani i pritvarani Ratko Čačić.... ne znam zašto je kamera izbjegavala Marinu Lovrić Merzel :( ... Uglavnom... ekipa koja nekog (HDZ) optužuje za kriminal... Ha ha ha.... Sova rekla sjenici - vel'ka glavo :)

VL
DU
Deleted user
20:09 29.12.2014.

Ovaj je zmija nad zmijama. A vi kako hocete....ovaj ugriza toliko podmuklo da i ne osjetis a smrtonosno je i pogubno. Za par godina ce te vidjeti sto je ovaj covjek !!

VL
MX
MXLCLGTG
19:17 29.12.2014.

Nadaj se Ivo pa ti si dosad bio i najprljaviji zajedno sa Kujundjicom zar moze biti jos prljavija kampanja,ali dobro toje dobar znak da priznajes da ti je rok upotrebe 11.01.2015.

VL
OP
optimistican
19:27 29.12.2014.

Nikada necu dati glas josipovicu, moj glas je isao Sincicu tamo ce ostati. Sincic i jospovic su dvije apsolutno razlicite politike. Sincic je kandiat desne orijentacije, ali ne onaj koji samo govori hrvatska i hrvatski narod, nego onaj koji otvaraa egzistencijalne probleme hrvatskog naroda. Domoljublje nije samo voljeti hrvatsku, nego i hrvatski narod. Sincic je pokazao da voli hrvatski narod tako sto je svojim tijelom stao pred pendreke joipoviceve, pusiceve, milanoviceve i ostojiceve milicije! Isto tako ce stati svojim tijelom ispred neke karamarkove milicije štiteći obične hrvate, a ne one koji misle da su bogom dani. Procice nekoliko godina da Sincic vise nebude 'zelen' kako bi neki rekli i tada će vratiti potpuni suverenitet Hrvatskoj. Hrvatska je geografski strateški prevažna zemlja, nalazise na granici središnje i jugositočne europe i zasigurno može imati vojnu i političku neutralnost od svijetskih zvijeri jer hrvatska prelaženjem jednoj od sila može ucijenjivati drugu. To je razlog njegovog spoinjanja putina, želi biti u kontaktu sa svima i tjerati ih da 'mite' hrvatsku u svojim medjusobnim geostrateškim 'ratovima'.

VL
BU
bubacro
20:01 29.12.2014.

je Ivek teren se zove Hrvatska i svi mi radimo u njoj sam ti radiš kontra nje .Srami se neradniče

VL
DU
Deleted user
19:58 29.12.2014.

"Sincic I ja igramo na istom terenu" Gospodine sad mi je Vas previse!!!. Dali to znaci da u natrag niste bili iskreni?

VL
ME
mek
19:53 29.12.2014.

Nisam moga vjerovati kada sam sinoć čuo kako galami "pobjedničku"izjavu u kojoj spominje krv i pale bojovnike... Kao dragovoljac i branitelj, pitam od kuda mu pravo da spominje svetosti koje je iz sigurne daljine promatrao, a kao vrhovni zapovjednik OSRH nije hitno riješio zahtjeve onih koji su mu omogućili da bude dans to što je pet godina bio, a ničim to povjerenje opravdao. Sada više ne govori o "pravednosti", sada spominje pravdu, pa pitam, dali je to pravda koja će novu godinu dočekati ispred ministarsva branitelja, u šatorima su njegovi ranjeni i povrijeđeni vojnici. Vrhovni zapovjednoče, ja te se sramim, kao i svih onih koji te podržavaju. Ako mu je jedini put za ostvarenje planova prljava kampanja i jezik mržnje kojim ga podržava Milanovič, onda je to pre niski nivo za borbu sada već bivšeg predsjednika.

VL
TR
Trajkovski
20:30 29.12.2014.

Koji genijalni izgovor - snijeg - pa kao da je padao samo nesudjenim glasačima Pravednika...

VL
WC
wCROw
20:17 29.12.2014.

Uvlakač

VL
MA
majeltomoguce
19:55 29.12.2014.

Pitanje za SDP - da je koji laik jučer zalutao u Novinarski dom neznajući što se događa, kolike su šanse da bi skužio da se radi o predsjedničkim izborima? Jedna jedina zastava RH u Domu i stotine beđeva u duginim bojama - zašto? Jel se to SDP srami Hrvatske zastave i ostalih RH simbola? Ja ne izlazim na izbore, ali sramotno je da se predsjednik neke države srami svojih državnih simbola - to je u svijetu neviđeno! Pogledajte kampanje u USA, Francuskoj ili parlemantarne u Engleskoj ili Italiji. I onda još premijer komentira u negativnom kontekstu pojavljivanje zastava na skupu HDZa. Kome vlastita država nije u srcu nema pravo niti biti predsjednik iste!

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.