Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi zapovjednik

Josipović s Repincem razgovarao o stanju u Kopnenoj vojsci

ivo josipović
Marko Prpić/PIXSELL, arhiva
12.07.2011.
u 11:59

Razgovaralo se o stanju u Hrvatskoj kopnenoj vojsci kao i o zadaćama koje stoje pred Hrvatskom kopnenom vojskom

Predsjednik Republike Hrvatske i vrhovni zapovjednik OSRH Ivo Josipović primio je načelnika Glavnog stožera OSRH general-pukovnika Dragu Lovrića i novoimenovanog zapovjednika Hrvatske kopnene vojske general-bojnika Dragutina Repinca.

Razgovaralo se o stanju u Hrvatskoj kopnenoj vojsci kao i o zadaćama koje stoje pred Hrvatskom kopnenom vojskom, ističe se u priopćenju Ureda predsjednika.

Josipović je naglasio važnost zakonitosti u radu te razvoja standarda profesionalnog usavršavanja i napredovanja časnika prema postignućima.

– Profesionalnost, depolitiziranost i najviši stručni standardi glavni su kriteriji djelovanja Hrvatske vojske. Borbena spremnost Hrvatske kopnene vojske na visokoj je razini i jamči ispunjavanje svih obrambenih zadaća – ističe se u priopćenju.

Komentara 5

PU
pumbica
12:30 12.07.2011.

Josipoviću i na pantovčaku imaš takve ko Kruljac.Upravo si ti i zaposlio.Kad je bio zakon o braniteljima?Tvoji SDP nije glasao.Čak i Kotramanović kji glumi branitelja u SDP-u.

OB
-obrisani-
22:29 12.07.2011.

yugosipovicu tko je iduci general kojeg treba zatvoriti sramnice koji sramotis i crvenis hrvatsku...stvarna ce hrvatska ustati kao devedesetih

AN
Andreeejjj
15:53 13.07.2011.

Drago Repinc je slovenačkog porijekla, školovani vojnik i general, znaći završio je vojnu akademiju i vojne škole tj akademije u Ameriki. Svaka čast, dakle nema VIŠE domačih pokvarenih generala (trebamo poštene STRANCE još SLOVENCE) konobarskih, klimatskih, mehaničarskih, zidarskoh, vodoinstalaterskih, itd, itd polu - generala!!! Predsjednik JOSIPOVIĆ je veliki gospodin i čovjek, tako da kritičari pssssstttt... A zašto pišete uvijek za Kruljca, kao boksač? Pa taj Kruljac nikada nije ništa trenirao, nit imao pojma o bilo kojem borilačkom sportu, da se zna. Bio je samo predsjednik (zbog generalskog čina) BSH i ništa drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije