Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josipović - Türk
Povratak na članak

Josipović s Pahorom o Arbitražnom sporazumu i Balkanu

S obzirom na to da ćemo već sutra biti ponovno zajedno u EU, želja mi je da svoju vanjskopolitičku inicijativu započnem u Sloveniji - kazao je Josipović.

Komentari 34

CA
Capolo
16:25 12.03.2010.

Ma Josipović je pravi Barack OBMANA

VL
FB
Franjo Breskic
16:38 12.03.2010.

Ovo je pravi potez u pravo vrijeme.I nadam se da nasi \"politicari \"i nase javnost predvodena medijima nece sve ovo ponovo pokvariti.Pozdrav

VL
OB
-obrisani-
18:50 12.03.2010.

Tražiti svoj novac natrag od LB .............koji bezobrazluk, to mogu samo Hrvati ......ma di ste vi videli da se novac vrača?

VL
OB
-obrisani-
06:58 13.03.2010.

snijeg, so dumb....

VL
CA
Capolo
10:02 13.03.2010.

Zanimljivo je ovo stajalište Josipovića, prvo glasa protiv arbitražnog sporazuma pa sad razgovara o arbitražnom sporazumu. Jadni mi sa predsjednikom bez karaktera, koji mijenja svoja mišljenja kao vjetar puše.

VL
OB
-obrisani-
10:04 13.03.2010.

Sloveska politika. Ucjenom uzeti dio hrvatskog mora pa onda gladiti u stilu \"ko nas bre zavadi\".

VL
OB
-obrisani-
17:25 12.03.2010.

Capolo je napisao/la: Ma Josipović je pravi Barack OBMANA /******************/ Lutka judeo-masonskih manipulatora?

VL
DU
Deleted user
16:22 12.03.2010.

Ucjena NIJE europski pokušaj rješavanja otvorenih pitanja između dvije države, a baš tom mafioso metodom se poslužila Slovenija, zar ne? Znači, imate s jedne strane slatkorječivog Türka koji gudi li gudi diplomatske fraze i jučerašnju izjavu Pahora da bi Slovenija mogla samo sanjati uvjete kakve je postigla u arbitražnom sporazuma DA RH NIJE BILA U PROCIJEPU zbog pristupanja EU. Zna se kako izgleda netko u procijepu i kako se naziva predator koji tu situaciju iskoristi, a tko to nije u stanju zamisliti - eno na kablovskoj National Geographic. I na kraju, dozvolite da citiram Jandrokovića koji je u prigodi postizanja arb. sporazuma izjavio na HTV (Otvoreno, imate to u arhivi HTV): Dat ćemo manje nego što bi dali po D-R. Bio je rijedak njegov trenutak iskrenosti, a da je RH žrtva slovenske ucjene govori i odstup ak. Rudolfa i praksa da kriju hrv. pregovarače i pravnike koji su radili na tom arb. sporazumu kao zmija noge. Čemu, ako je to toliki uspjeh premijerke Kosor! Josipović je bio protiv i još \"odrao\" Sloveniju u nastupnom interview za Delo - svaka mu čast na tome, iako nisam fan esdipija...

VL
OB
-obrisani-
16:40 12.03.2010.

Treba nastaviti rješavanje otvorenih pitanja na europski način što znači neka Hrvati dalje puze kod EU rampe a mi održimo blokadu..Naime da rješavamo probleme na zapadno balkanski način onda bi padale granate po Novom Mestu, Metliki, Ptuju i Rogaški Slatini i još više onih \"nevinih vitezova\" sa zapadnoga balkana bi danas lagalo i obmanjivalo po Haaškome sudu...A Hrvati itekako volite Haaške sudove za razliku od arbitražnih sudova iako lažete i obmanjujete na jednima i drugima..

VL
OJ
Ojhaa
16:44 12.03.2010.

Odnosi se pomalo ali očigledno poboljšavaju i to je odlično! A micro i slični nek i dalje pate zbog toga....

VL
OB
-obrisani-
17:37 12.03.2010.

Da, janezi su lijepo i europski na okupiranu Svetu Geru stavili natpis:\"Vhod prepovedan\". Sa tim muljatorima ne treba pregovarati ni o cemu dok se ne povuku sa Sv. Gere, plate otetu ustedjevinu stedisama, obestete za Krsko. Sve te muljarije euro-antifasistaa sluze demontazi Hrvatske drzave. Jer kako rece njihov veliki vodja, prije ce Sava poteci uzbrdo nego ce Hrvati imati svoju drzavu. Skidaje se gace za ulazak u EU, a EU puca po savovima. NATO nije nikoga obranio vec sluzi anlgosaksonskom imperijalizmu, pomagao je Portugal u pljackaskim kolonijalnim ratovima. Kratka je hrvtaska pamet. Jedino smo bili uspjesni 90-ih, kad smo vodili politiku bez tutorstva \"medjunarodne zajednice\". Sto je uopce medjunarodna zajednica? Judeomasonerija koja vodi genocidne i pljackaske ratove?

VL
SR
Srecko
18:26 12.03.2010.

Gosp. Predsjednice ! Sveta Gera Vam je okupirana, a Vi ste zapovjednik Hrvatske vojske.-cec

VL
DE
deželan
19:24 12.03.2010.

Vsak korak k reševanju problemov je vreden pohvale ! Denar varčevalcem LB je potrebno vrniti ! Denar LB ki so ga dobila Hrvaška podjetja je potrebno vrniti ! Simpl, če smo zagovorniki pravnih držav, potem tu ni spora. Mejo je je potrebno urediti, če je tistih par m2 spornih naj ostane v lasti obeh držav neomejeno. Če sosedu ne moreš pomagati mu ne nagajaj ! lp

VL
OB
-obrisani-
19:53 12.03.2010.

Mi čemo EU@Slovenci podržati Srbiju da u EU uđu bar dva sata prije od Tursku, zauzvrat Srbi nama karaju Mojce

VL
OB
-obrisani-
23:36 12.03.2010.

ova dva gori, cé sigurno dobiti Nobelovu nagradu za mir..., triba ih preparirati i objesiti na zid-ala trofej....

VL
OB
-obrisani-
00:16 13.03.2010.

Želio bih da mi se definira sjeverni, južni i istočni Balkan. Naime, već vidim kako budale (plaćena piskarala) Hrvatsku nazivaju zapadnim Balkanom i trpajući je u ti jugo-tvorevinu, pa me eto zanima, gdje su preostala tri Balkana i što sve spada u njih.

VL
PI
pistaljka
01:00 13.03.2010.

Jad i bijeda je taj Josipović! Njemu je mnogo lakše bilo pisati optužnice protiv naših generala, nego voditi državu, čijeg se imena stidi (dok ju je njegov prethodnik mrzio, posebno kada je himna svirana, a on nikada nije mogao izbrisati bol sa lica ili staviti ruku na srce - osmjeh mu se vraćao na lice tek kada bi se susreo sa svojim ortacima iz Srbije ili muslimanima iz BiH). Kakav smo mi narod, kada dozvolimo da jedna četvrtina stanovništva nam nametne odmetnike i neprijatelje za predstavnike nacije i nacionalnih interesa? Zašto nas je Bog toliko kaznio?

VL
Avatar Snijeg
Snijeg
05:27 13.03.2010.

kakvo je ovo sranje od clanka - prvo kako covjek sa prezimenom Tuerk moze biti slovenski predsjednik? To nije slovensko prezime! Drugo, Hrvatska i Slovenija su bile 45 godina u jednoj drzavi - sto je sad iznanadjenje da je \"Josipovic primljen uz vojne pocasti\"? Ipak interesantno je da je Hrvatska i Slovenija jos dio Balkana :) hahaha - svi nazad u Jugoslaviju!

VL
OB
-obrisani-
07:00 13.03.2010.

snijeg, nisam dovrsio...mislim na clanak (naravno). Pa ti Slovenski nekrofilo su nam pamet popili, ali doci ce i nasih pet minuta. Nazalost, morat cemo se osvetiti na EU nacin, ali mislim da je jasno da smo sposobniji za gadosti od Kekeca, samo nam je pozicija zasada slaba....

VL
OB
-obrisani-
09:44 13.03.2010.

Tajna uzajamnog povjerenja! «Pahor je naglasio da se Arbitražnim sporazumom rješava pitanje granice kao najvažnije otvoreno pitanje i kazao da vjeruje da će biti riješeno na pravedan način koji će zadovoljiti vitalne interese obiju država.» Naravno, kako da ne! Vitalnilni interes Slovenije je da otme za sebe dio hrvatskog mora, a vitalni interes Hrvatske je da je drumski razbojnici propuste dalje na svom putu jer inače neće joj dati da prođe preko njihove zasjede. A kako dalje sa drumskim razbojnicima. Hrvatska nema više povjerenja i ne ide joj se tamo među njih a oni se osjećaju onda besposleni. Naravno da im je vrlo važno povratiti povjerenje jer opet dobivaju šansu da nas ponovo opljačkaju.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.