Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivo Josipović u obilasku Požeško-slavonske županije
Povratak na članak

Josipović: Predsjednik Mesić neke ipak nije trebao pomilovati

Kao vrhovni zapovjednik namjeravam iskoristiti članstvo Hrvatske u NATO-u kako bi se u tu organizaciju plasirali i hrvatski proizvodi – najavio je Josipović.

Komentari 53

TL
tvrdi_l
16:55 07.12.2009.

Ivo Josipovic sigurno nece biti predsjednik.Tako da ne mora uopce muciti svoju glavu sa prodajom hrvatskih proizvoda NATO-u. Zasto nece biti predsjednik iako po nekim anketama vodi? Zato jer je bezlican i ljigav.Drugo zato sto zastupa Milanovica koji je rodjeni gubitnik.

VL
OB
-obrisani-
17:10 07.12.2009.

Josipović je već postao dosadan po medijima, a posebno u «neutralnom» Večernajku i na Yutelu. Zato su već počele stizati pohvale udruga hrvatskih intelektualaca koje pisani «hrvatski» mediji i Yutel odmah objavljuju. Evo jednoga: ---------------------------------------------------------------------------------------------- Priopćenje Hrvatskoga kulturnog vijeća – Hoće li predsjednički izbori biti regularni? Hrvatsko kulturno vijeće osjeća svojom dužnošću reagirati na nepodnošljivo favoriziranje pojedinih predsjedničkih kandidata u gotovo svim medijima, pisanima i elektroničkima. Protivno svim demokratskim običajima i prihvaćenim zakonskim normama predsjednički kandidati podijeljeni su prije ovih izbora u dvije skupine od kojih se jedna drsko favorizira u medijima, a druga ignorira i prešućuje. Iako smo već predugo svjesni bijede hrvatske demokracije ipak nismo očekivali da će se vladajući u Hrvatskoj usuditi dovesti u pitanje jednakopravnost kandidata u predsjedničkoj kampanji. U tom smislu najteža je situacija na HRT -i gdje se događa nastavak ideologijskih ratova nezamislivih na javnoj televiziji i na kraju sramotna programska podjela u redoslijedu nastupanja pojedinih predsjedničkih kandidata. Treba li reći da je SDP-ov kandidat Josipović, inače izvan svake logike prezastupljen u svim medijima, dobio mogućnost da nastupi posljednji što je ozbiljna prednost do koje se dolazi ili sretnim ždrijebom (što ovaj put nije bio slučaj, barem ne javno) ili nepoštenim i zakulisnim favoriziranjem protiv kojega dižemo svoj glas zajedno s većinom hrvatskog naroda koja to isto gleda i osjeća. Zato jasno i nedvosmisleno želimo reći: ne ćemo nametnutog predsjednika! Želimo iste uvjete za sve kandidate! Želimo čuti da govore o svojim programima, pa i da se spore o njima, a ne da umjesto toga gledamo i slušamo uvrede, podmetanja i \"zabavu\" namijenjenu najnižem ukusu. Nama je, naime, jasno da se sve to i čini zbog toga da narod ne bi čuo program onih kandidata koji imaju političku alternativu ovom neveselom vremenu u kojem živimo, no oni prema scenariju aktualne vlasti očito nisu predviđeni za pobjedu. Favoriti su prema zacrtanom scenariju oni koji propagiraju kontinuitet politike koja \'nema alternative\'. Preostaje nam na kraju, još uvijek na vrijeme, postaviti i temeljno pitanje ovih predsjedničkih izbora a ono glasi: hoće li, uz sve elemente koje smo naveli i ako se opisana nedemokratska praksa nastavi, predsjednički izbori u Hrvatskoj biti regularni? Za Upravni odbor Predsjednik HKV-a Hrvoje Hitrec ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- HKV okuplja više od 1200 hrvatskih intelektualaca.

VL
JA
jankoprekobrda
17:10 07.12.2009.

A neke 9naprimjer one koji su pisali optuznice protiv HR generala) trebalo je dati goniti i u przun pospremiti.

VL
PT
ptica2
18:15 07.12.2009.

Da mi je znati gdje ste svi okupili pa ovako unisono dižete dreku na Josipovića.Neutemeljeno, glupo i gadljivo. Izgleda da vam \'z riti došlo v glavu. Ali uzalud vam trud svirači.

VL
BA
bananarama
18:40 07.12.2009.

od zadnjih 16 vijesti o predsjedničkim kandidatima 6 je o ivi josipoviću. stvarno ravnomjeerna zastupljenost svih kandidata. vi večernjakovci bi trebali dobiti neku nagradu za objektivno novinarstvo. bože sačuvaj u što su se ove novine pretvorile

VL
MA
maršal
20:10 07.12.2009.

KAKO Josipović misli plasirati hrvatske proizvode na tržišta NATO zemalja? I kakve veze ima NATO sa tim? Gospodin JOsipović je ipak zaboravio da u tim NATO zemljama vlada tržišna ekonomija, znači: Trebat dobar proizvod i plasirati ćeš ga, nema veze jesi li u NATO-u ili ne. Jedino će se nešto lakše plasiratio ako ste članica EU-a. NATO s time nema veze. Ne prodajite ljudima maglu gosp. Josipoviću. Hvala.

VL
O9
Oluj@_95
20:28 07.12.2009.

Trenutni rezultati glasovanja citatelja VL-a na blog VL:....Miroslav Tuđman (50.0%,)Ivo Josipović (16.0%,)Vesna Pusić (5.0%,)Boris Mikšić (5.0%,)Milan Bandić (5.0%,)Josip Jurčević (4.0%,)Andrija Hebrang (4.0%,)Dragan Primorac (3.0%,)Nadan Vidošević (3.0%,)nisam još odlučio/la (2.0%,)Damir Kajin (2.0%,)Vesna Škare Ožbolt (1.0%,)Slavko Vukšić (1.0%,)

VL
IV
ivibu
20:51 07.12.2009.

od Josipovica mi je bolja stolica ili ti ga ruralno sracka ,odkada ga pratim nemam problema sa stolicom i savijetujem sve one koji imaju problema sa stolicom da glasaju za istog

VL
OB
-obrisani-
22:29 07.12.2009.

Kao vrhovni zapovjednik namjeravam iskoristiti članstvo Hrvatske u NATO-u kako bi se u tu organizaciju plasirali i hrvatski proizvodi – najavio je Josipović. ............................ Koji je ovaj proziran blefer, ha ha haaaa Sad imitira Vidoševića.

VL
MO
momak23
10:08 08.12.2009.

a nije ni josipović trebao pisati optužnice protiv hrvatskih generala..

VL
SI
sol i kapulica
15:31 07.12.2009.

Čudna je biljčica ta hrvatska demokracija… A nije to baš tako ni čudno kad čovjek čita „hrvatske novine“ i vidi kakvih sve likova ima po forumima… Čovjek koji bi dobio 85 % glasova u prvom krugu leži u Haagu, a čovjek bez boje, mirisa i okusa (vjerojatno poprima i oblik posude u kojoj se nalazi) koji je dobivao plaću kao suradnik Haškog suda, zatim kao neovisni ekspert za suradnju sa Haškim sudom te kao savjetnik hrvatske Vlade za suradnju sa istim tim sudom u istim tim „hrvatskim medijima“ uverljivo vodi…????????? Drugi koji je omogućio da onaj Prvi leži u Haagu postaje nešta kao „maršal“ pa nakon dugih godina „borbe“ za sirotinju i „povratak ukradenih para“ doživotno dobiva vilu, šofere i, najvažnije, imunitet.. „Samouvjereni“ Treći koji je vozio u petoj i „akcijski“ i tehnički zajedno s Drugim omogućio da se Prvi nađe u Haagu netragom je nestao ostavljajući iza sebe duge, duge repove…

VL
BT
bili-tartuf
15:40 07.12.2009.

eko,..kada Njonjo-Josipovic´progovori (rijetkost) onda izlazi yugofilozifija i AntiHrvatstvo....,--- ovaj bi bija Precednik -svega 20% Stanovnika Hrvatske...!!

VL
BT
bili-tartuf
15:44 07.12.2009.

Invazija zvana Njonjo-Josipovic´na Medijima.....

VL
CR
chocolate_rain
15:45 07.12.2009.

@sol i kapulica a tko bi to po tebi dobio 85% glasova, a lezi u haagu?!? onaj koji je u francuskoj u vise navrata osudjivan kao sitni kriminalac?! kako da ne, za hrvatskog predsjednika pogodnija je osoba osudjivana sitna lopuzaa nego tihi, nenametljivi intelektualac. o boze, kada vidim tko sve ima pravo glasa, pozli mi!

VL
SE
sejoman
15:52 07.12.2009.

Ivo covjecija ribica..kupi poene na ovakvim izjavama ..na kome da mi jeznati

VL
O9
Oluj@_95
16:00 07.12.2009.

VL pa sto je svama danas to vam je tek prvi clanak o Josipovicu, dobit cete kritiku od valsnika. Hmmmm da li za vas i postoje drugi kandidati osim Josipovica??? Ako se varam ima ih 12!!!!!!!!!! Medjutim o nekima nii slovca ni rijeci kao da se nisu ni kandidirali i predali urednu kandidaturu. Ima Ozboltica pravo, ali nju tu i tamo spomenete, a kaj je sa Miroslavom Tudjmanom, Prof, Jurcevicem, Miksicem, Vukicem??????????????? Vi ste duzni po zakonu informirati o svima, an e samo o NEKIMA!!!!! ( prvenstveno Josipovic i Pusicka)Nemoite zaboraviti na kojem trzistu prodajete svoj proizvod i da se situacija moze okreuti, a narod dugo pamti.

VL
SI
sol i kapulica
16:07 07.12.2009.

@chocolate_rain Da li stvarno misliš da ne bi dobio barem 85%? Ali, reci onako iskreno... Čak i uz sve ove medije iz kojih si popušio priču o kriminalu... Za pravo glasa ne moraš brinuti, američki sam državljanin i ne glasamm na izborima za RH iako je smatram svojom duhovnom domovinom.. I btw. u demokracijama ti se Bog piše s velikim B., ali ti ćeš to vj. teže razumjeti obzirom da si fan najsitnije moguće lopuže i kafanskog kozera koja je ikad negdje zasjela na mjesto predsjednika (mislim na PMS-a) . Pozdrav i ne sekiraj se

VL
KA
Karla
16:10 07.12.2009.

E moj Josipoviću, ako je za tebe najbolji Mesićev potez umirovljenje naših najboljih hrvatskih generala onda znam kakav si rodoljub! Sram te bilo! Kandidiraj se u Srbiji, tamo se upravo osniva Komunistička partija pod vodstvom Titovog unuka.

VL
PI
Pippo9
16:13 07.12.2009.

Kandidat za predsjednika RH Ivo Josipovic je pisac optuzbi protiv hrvatskih domoljuba ,treba provjeriti da li jos dobiva placu od haskog suda

VL
ZL
zlatka
18:04 07.12.2009.

Ovaj kandidat na svim slikama izgleda ko da se sprema s nekim zažvaliti

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.