Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Novu godinu
Povratak na članak

Josipović posjetio zapovjedništvo Glavnog stožera

Josipović je rekao kako je najvažnije da naši vojnici u svakom trenutku budu sigurni

Komentari 45

LI
Livi
16:00 01.01.2015.

Koju brigu ovaj tip sada vodi o svemu, treba procitati najnoviji prikaz iz portala "direktno.hr" kojega Josipovic obozava. Sve je obrazlozeno, a sto se ne moze naci ni u jednom rezimskom mediju, koji su mu davali godinama najveci rating i najvecu popularnost. A sad se njegova predivna slika moze naci svaki dan u medijima. Samo potpuno istina o "sposobnostima i manama" ovoga kandidata moze probuditi one koji su pet godina zajedno s njim spavali.

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
15:47 01.01.2015.

PROPAGANDA

VL
AS
ante_slavonac
15:51 01.01.2015.

Imenjače 2016 nečeš ti imati ništa više s ministarstvom obrane

VL
SA
samoborka
16:10 01.01.2015.

SAD se gospon precednik sjetio posjetiti hrvatsku vojsku, SAD..nakon 5 godina svog mandata?? Pa gdje je bio do sada!!??? E..svaka cast onome tko ce glasati za tog lika. Svaka cast... Otom potom sto netko misli o Kolindi...na njoj je tek da se dokaze u ovom ili onom svjetlu. Ali ovaj lik je doslovno prospavao zimski san zadnjih pet godina i budio se samo kada je trebalo blatiti Hrvatsku i Hrvate. I sad netko njemu moze vjerovati na temelju ovoga sto prenemaze i glumata zadnjih mjeseci!?

VL
Avatar pretorijanac
pretorijanac
16:12 01.01.2015.

A koga bi mogao posjetiti Yusipović osim svojih drugova ex oficira JNA sada dobro uhjjebljenih časnika .A gdje su naši časnici izrasli u DR..... proglašeni od tih istih neperspektivnima i umirovljeni !!

VL
VA
VADEMECUM
16:11 01.01.2015.

Kolinda, kad postaneš predsjednica 11.1. predloži novi zakon o izboru predsjednika i to: - 90 dana prije izbora predsjednika, raspustiti isti ured. Savjetnici ne dobivaju plaću za to vrijeme, pa nek idu o svom trošku na predizborne derneke. - postojećići kandidat ne može koristiti resurse Ureda, vozače, protokol, osiguranje. - zabrana posjeta u izbornoj kampanji oružanih snaga (hoćete i Kolindu primiti). Imao si 5 godina vremena. Kako lijepa nova pravednost i pravi put. Nitko ništa ne smije samo ja MASLAČAK imam pravo sve komentirati. Samo ne bitne stvari (nesposobna vlada, Lex Perković, malo bi vadio naftu, malo ne bih...). Prigovarati Kolindi zbog zastave, a vi koristite Oružane snage RH u izborne svrhe. Kako jadno i prozirno.

VL
ĆA
ćaćaća
16:36 01.01.2015.

u 5 god josipović nam je donio preko 300 000 građana u blokadi nezaposlenost iseljavanje ekonomija katastrofa..jedino što odlično radi je pomaganje srbiji i regiji kako bi ponovo pokušao zaštititi partijske interese preko neke nove juge..jeftino i prozirno politikanstvo..

VL
SA
samoborka
16:44 01.01.2015.

Najgore je to sto masa ljudi lakovjerno pada na glumatanje. Kad cujem od nekoga.."glasat cu za Josipovica jer je on kulturni gospodin" dodje mi da se ispovracam! Josipovic ima lice janjeta, rijecnik profinjenog gospodina..ali srce i um najotrovnije kobre!

VL
N5
natali 5
16:55 01.01.2015.

nas predsjednik 5 godina sutio.sutio ,nista ama bas nista nije napravio, ni za Drzavu ni za narod i vidi cuda sad kad su poceli Izbori on se odjednom probudio i kaze ima ideje i naprvit ce promjene u Zemlji oo Ivo Ivo prenjezan si nam ti za politiku,aj ti sa svojim klavirom sviraj negdje drugo,nama si odsvirao, dosta je hocemo Predsjednika koji ce biti aktivan i nesto raditi,a ne takvoga sa komunistickim razmisljanjem-- ja sam sebe zbrinuo placa ide za druge me ne zanima,prosla su ta vremena,sad se trazi ucinkovitost, gospon presjednik bi to trebao znati!!!!!!!!!!!!!!

VL
DU
Deleted user
15:56 01.01.2015.

Čovjek se došao pozdravit,pristojno je to od njega.

VL
BO
bosanac
17:21 01.01.2015.

sad mi je baš žao što nisam išao na glasanje!!! jer onda josipović sigurno ne bi išao u drugi krug!!!

VL
N5
natali 5
17:29 01.01.2015.

mani se Ivo politike to nije za tebe prenjezan si i prespor,Predsjednik treba bit jaka i cvrsta osoba koja zna kad zatreba lupit skom od stol i povest svoj Narod, treba imat dominaciju,a ti to nemas u karakteru jednostavno si previse miran i tih,a o tvojoj ucinkovitost netrebamo vise ni pricat,to svi vidimo ocjena jedna velika nula, nula,nije svak rodjen da bude predsjednik

VL
SA
samazg
18:53 01.01.2015.

Pogotovo su pristojni kada vrijeđaju, omalovažavaju, huškaju: sve "u rukavicama"... Nisam fan HDZ-a, ali Kolinda je zbilja pokazala zavidnu razinu pristojnosti, komunikacijske tolerancije. Ovi se drže one"Kada gubiš, nisi svoj" pa čujemo zbilja govor pijace. I to od "uglađene gospode"" Zlo mi je od tih kamuflaža.

VL
SJ
Sve je uzalud
18:37 01.01.2015.

...kako ga budući mandat i lova čine sretnim i zadovoljnim ali na tuđi račun..........

VL
UD
Udbaš
19:55 01.01.2015.

Bio je s braniteljima u savskoj? je, odšutio himnu, i jedva dočekao da kamere posnime da je bio tamo, pa zbrisao, nešto prije njihovu progoniteljicu teršelićku proglasio savješću društva, nešto kasnije podržao pupovčevog studenta Glavaševića koji ih izjednačava s agresorima, te učinio sve da im organizira ovaj doček u šatoru, a ne da se vrate kućama. Doduše, pošto na predizbornim skupavima uspijeva sakupiti dva i pol čovjeka, morao se pojaviti na trgu koji možda i nije bio poluprazan zbog hladnoće nego zbog njegova dolaska

VL
SA
samazg
18:20 01.01.2015.

Igrokazi za djecu i za naivni hrvatski puk (nažalost-takvi smo) Tragikomično.

VL
Avatar drug lenjin
drug lenjin
20:21 01.01.2015.

Najdraža Josipovićeva političarka koja svom Ivi daje ogromnu podršku samo za sebe iz Turske je podigla avion vlade da naša dama nebi letjela redovnom linijom .Naravno taj posebni let je porezne obveznike koštao 120,000 kuna.To je pravi put.Očekujemo Zorančeta da se opravda i voljenu drugaricu ministarku Pusić da objasni hrvatskom puku .To je pravi put.😉

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
16:30 01.01.2015.

Da svakog trenutka bu du spremni,bez obzira na zadovoljstvo!

VL
DU
Deleted user
21:15 01.01.2015.

a je se ustrca..ali ostaje..gorak okus u ustima..tko normalan bi glasao za covjeka .. koji u stozeru ne digne hr zastavu?????? i ljubi se sa cetnickim vojvodomod sjevernog do juznog pola .. nije zapamceno takvo ponasanje u svijetu ..bolest..nista drugo nego bolest..pa tako..svi vi..koji ..mu dajete ruku..pazite..da ona ne prijedje..i na vas..a onda..ajme vam se..

VL
DJ
drug jura
21:20 01.01.2015.

Jeli opal opet neki mig, helikopter

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.