Naslovnica Vijesti Hrvatska

Josipović: Očekivao sam takvu odluku Povjerenstva

Rad Vlade nije želio previše komentirati, osim da se članovi Vlade bore
21. veljače 2014. u 14:10 6 komentara 602 prikaza
Ivo Josipović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Predsjednik Ivo Josipović posjetio je Grad Pregradu, gdje se družio s građanima koji su imali priliku s njim razgovarati i popiti kavu. U pratnji gradonačelnika Marka Vešligaja i župana Željka Kolara obišao je zagorsku katedralu te gradski muzej.

- Ono što je dobro je vijest koju sam čuo od gradonačelnika je da na području grada u zadnje dvije godine pada broj nezaposlenih - rekao je Josipović.

Osvrnuo se i na odluku Povjerenstva za sukob interesa, koje je zasjedalo upravo dok je on boravio u Pregradi. Povjerenstvo je odlučilo da predsjednik zbog prijateljske  oka nije bio u sukobu interesa.

- Nije me to iznenadilo, i nemam tu što za dodati - rekao je.

 predstečajne nagodbe Linić: S Milanovićem o nagodbama nisam razgovarao, a naš odnos neka razjasni on Sibinjske žrtve OBILJEŽAVANJE Josipović prvi put na obljetnici Sibinjskih žrtava

Na upit o provođenju predstečajnih nagodbi, odgovorio je kako je taj model dobar ukoliko se radi o spašavanju radnih mjesta, nastavku proizvodnje te bolje naplate.

- Ukoliko ima nezakonitih radnji u tom postupku svakako da to treba sankcionirati - naglasio je.  

Rad Vlade nije želio previše komentirati, osim da se članovi Vlade bore. Naglasio je kako će biti ustavnih promjena, da za to postoje ozbiljni prijedlozi koji su po njemu temelj za ozbiljno promišljanje ustavnog sustava RH, i to najvjerojatnije do kraja godine, te se nada da će ih Sabor  i podržati.

NOVA KOLEKCIJA
Globalno popularna serija Igra prijestolja je završila, no čini se da je njezin utjecaj na modu itekako prisutan
 • Avatar pretplatniik
  pretplatniik:

  Rad Vlade nije želio previše komentirati, osim da se članovi Vlade bore.Kolinda će ga pomesti ko lanjski snijeg.

 • ANM:

  A da šuti dok se liste čekanja povečavaju a on ide na estetsku operaciju???

 • Avatar ANALFABETAFOB
  ANALFABETAFOB:

  a kad ćemo saznati itinerar želučanih sokova od bezličnog? ovo mu je politički program....nakon ustaških zmija, antifašizma, zaštite komunističklih ubojica i kršenja svih deklaracija EU o komunizmu? lijepa promjena strategije...reklo bi se ...koegzistentna politika sa onom prije hahahahhahahahaha