Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONKRETIZIRA SE SURADNJA
Povratak na članak

Josipović nudi SDP-u zakon za dužnike

Bivši prdsjednik ograničio bi troškove postupka, rast kamata, zaštitio jamce...

Komentari 6

DU
Deleted user
15:16 13.02.2017.

Najljigavija ljiga koja se ikad pojavila na hrvatskoj političkoj sceni. Odvratniji i od dikobraza...

VL
GR
granit1
16:22 13.02.2017.

Cuda se danas desavaju. Snijeg pada gdje nikad padao nije i Hrvatsku u usta uzimaju oni koji je nikad zeljeli nisu

VL
TV
tv5378
16:25 13.02.2017.

Hoce li NH progutati SDP preko svojih spavaca Freda i Bojana?

VL
DU
Deleted user
17:39 13.02.2017.

Šta je ponudio Beogradu neki dan?

VL
Avatar megatronman
megatronman
18:59 13.02.2017.

Najradije bi ga poslao u ... no ne smijem. Pa on je napravio Zakon o ZAMP-u koji je povodovao njemu i njegovima. Samo javnost o tome ne zna. Zašto DORH ne ispita odakle mu 7 stanova!!

VL
Avatar Vinko
Vinko
16:45 13.02.2017.

1. Prijedlog da svaka strana snosi svoje troškove kad je iznos ovrhe manji od 10.000 kn je - idiotski. Samo u marksističkoj glavi može se roditt takva ideja. 2. Parnični trošak i trošak ovrhe prouzroči je dužnik, pa za prekoračenjeenje glavog duga. Zašte ne predloži smanjenje sudskih taksa ili pak odvjetničkih tarifa? 3. Pitanje kamata nije stvar dužnika iu teškoćama nego stvar kreditiranja. Zašto su zatezne kamate toliko visoke kao u nas, a inflacije gotovo da nema ? To ne pita drug prof. dr. prava ? 4. Problem prodaje nekratnine pod teretom, je načelno pitanje koje ne može bit stvar specijalnog zakona o dužnicima. Tu su ZOO i Zakon o ovrsi koj bi mrao vrijediti za sve jednako. Jo jedna profesorska idiotarija. 5. Zato bi verovnik nešto morao činiti glede jamca. On prema njemu ima samo prava. Dužnost obaveštavanja jamca mora biti na strani dužnika i skrbi jamca o toma kako njegov dužnik plaća obveze prema glavnom vjerovniku. Sve postavlja naopako ovaj lijevi odvjetnik. I ovi misle s tim smećem zasipati Hrvatski Sabor koji vrvi od sve sila pravih pravnih stručnjaka. Za plakati !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.