Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obljetnica

Josipović na rođendanu Karlovačke županije

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/3
11.04.2014.
u 16:07

Dubravka Šuica zapitala se kako bi se Vučić snašao u EU parlamentu gdje postoji "one minute speech"

Čak 43 minute trajao je govor župana Ivana Vučića na svečanom obilježavanju rođendana Karlovačke županije. Vučić je govor održao pred mnogobrojnim gostima među kojima je bio i predsjednik Ivo Josipović. Vučićevo obraćanje nakon toga postalo je glavna tema i ostalim govornicima.

Tako se Dubravka Šuica zapitala kako bi se Vučić snašao u EU parlamentu gdje postoji "one minute speech". Tomislav Tolušić pohvalio je rad Karlovčana u okviru Udruge županija, a za Vučića je rekao kako sijeda kosa očito donosi mudrost i iskustvo veće u odnosu na neke ćelave, šaljivo aludirajući na svoju frizuru.

– Kod prethodnih govornika posebno su me se dojmile dvije stvari. Prva je da se u Karlovačkoj županiji puno radi, što je župan uspješno sažeo u kratak govor, a druga je ona o mudrosti i sijedoj kosi – zaključio je svečanu sjednicu Josipović.

>> Karlovac dobio novi vrt sa 33 ljekovite biljke za edukaciju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije