Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavak

Josipović na kućnoj njezi nakon operacije

josip
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
04.01.2014.
u 19:18

Podsjetimo, predsjednik Ivo Josipović podvrgnuo se operaciji jer mu je desni očni kapak nakon preboljene snažne upale oka ostao otečen

Ivo Josipović danas je bio podvrgnut lakšoj operaciji rekonstrukcije očnog kapka na KBC-u Rebro. Nakon operacije, nalazi se na kućnoj njezi, doznaje se iz ureda predsjednika.

U sljedećih nekoliko dana, poslove će obavljati u smanjenom opsegu, a tijekom idućeg tjedna vratit će se redovitom obavljanju poslova.

Podsjetimo, predsjednik Ivo Josipović podvrgnuo se operaciji jer mu je desni očni kapak nakon preboljene snažne upale oka ostao otečen.

>> Josipović ide na estetsku operaciju otečenog očnog kapka

Komentara 23

KR
kresimirn
20:10 04.01.2014.

koliko je vremena proslo od dobivanja uputnice do obavljanja zahvata, neka ured predsjednika da podatak javnosti ! koliko je cekao na listi ? strajkaju li lijecnici u toj bolnici ?

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
20:18 04.01.2014.

Pa on je otkad zna za sebe na kučnoj njezi......

Avatar Idler 3
Idler 3
19:51 04.01.2014.

Podsjetimo, desni očni kapak naglo mu je počel titrat i oticat nakon oslobađajuće presude našem dragom generalu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije