Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Karamarko:
Povratak na članak

'Josipović je znao da je Jović na miloševićevskim pozicijama. Oni su isti'

– Dugogodišnjom suradnjom s njim Josipović vrijeđa sve one koji su dali svoje živote za hrvatsku neovisnost – kazao je predsjednik HDZ-a.

Komentari 86

LI
Livi
13:23 03.10.2014.

Nije samo problem sto je taj Jovic bio predsjednikov savjetnik i "analiticar". Veci je problem sto je taj isti Jovic profesor kao i Pupovac (?) na Fakultetu politickih znanosti u Zagrebu i sto takvi tipovi odgajaju, bolje receno "truju" hrvatske studente. Ali tako nesto je moguce samo u Hrvatskoj. I sad ce se javljati stotine onih kojima je to u redu. Ali nadite mi i jednu zemlju u svijetu gdje je tako nesto moguce, placam mu troskove godisnjeg odmora od tjedan dana.

VL
Avatar Feniks
Feniks
13:29 03.10.2014.

Oko Yusipovića ima još Deana Jovića. Piše se da početnik Toma Nikolić već zove slobodnog savjetnika Jovića u svoj ured.

VL
Avatar Feniks
Feniks
13:45 03.10.2014.

Dean Jović je skoro cijeli mandat u JUsipovićevom uredu na Pantovčaku - možemo samo zamišljati koje je sve dokumente ili njihove kopije poslao u Srbiju. Već je i njemu bilo glupo raditi tajno pa je sve češće progovarao na glas.

VL
CR
crocro
13:49 03.10.2014.

Samo izbori mogu pomoći da se otklone "muke po Hrvatima". Druge pomoći nema. Bože daj na izborima razboritost Hrvatskom narodu da ne pogriješi.

VL
RU
Runkle
13:58 03.10.2014.

Taj Jović je sramota, a još veća je Josipović kad mu je ON bio savjetnik i glavni analitičar !!!

VL
DU
Deleted user
14:13 03.10.2014.

Dok je Jović bio savjetnik Kolindi bio je krtica.

VL
Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
14:23 03.10.2014.

Josipović nema nikakve šanse... Svakim danom sve više pokazuje svoje pravo lice...

VL
GO
gorandizdarevic7
14:33 03.10.2014.

Ljudi božji pa zar zaboravljate koga je taj isti Josipović branio i koga brani sve ove godine,sa Njemačkom pokvariti odnose radi par starih ubica i njihovih sinova ! Tu su malo veći interesi,pa otac mu je određivao tko će koliko godina ležati,a koga će se po kratkom postupku-pa pitajte Marka Veselicu! Boje se oni puno stvari,ali istina će kad tad izaći na vidjelo,pa ćete vidjeti vrloga profesora i njegove ortake u punom svjetlu

VL
L0
luena 01
14:01 03.10.2014.

Jedno pitanje,ako narod bira predsjednika ,zasto nema pravo birat i predsjedniku savjetnike...?? Jovic je kopao i rovario protiv hrvatske , zalio za jugom ali nije odbijao Hrvatsku kunu poreznih obveznika ....Da biraci imaju vise za reci ovakve stvari se nene bi desavale... Predsjednik je znao tko je Jovic i sto misli o suverenosti hrvatske....Otpustanje istog je muljanje njegove politicke povjesti narodu, da moze opet bi "istog" izabrao samo se nebi zvao Jovic nego drugacije...

VL
GO
gorandizdarevic7
14:12 03.10.2014.

Jovića,Perkovića i svu tu bandu je Mesić instalirao na Pantovčak i dan danas nitko ne uviđa štetu što je taj čovjek napravio ovoj zemlji! Josipović je smjestio i novinaru Šoli otkaz kada je pisao o Joviću ,tako da se Josipovićć sada pokušava u kampanji eskupirati za politiku bratstva sa regionom koju zagov ara 5 god! To je i Mesiću uspjelo dva puta,pa ni on ne vidi razlog zašto ne!

VL
Avatar komentatorx
komentatorx
13:57 03.10.2014.

U svakom slučaju strašno sam razočaran Josipovićem jer se na dotičnog gospodina Jovića upozorava već godinama. Kako je predsjednik Josipović vrstan intelektualac tim mi je više zagonetno zašto ga je toliko držao u uredu osim ako nije dijelio njegove stavove. Čudi me kako je prigrlio i još jednu savjetnicu, gospođu Mojzeš-Vrabec koja je svojevremeno na radiju 101 vedrila i oblačila a vidjeli smo kako je isti taj radio financijski uništen.

VL
RO
rotterdam49
14:17 03.10.2014.

Opet neki komentatori nemogu da ne spomenu HDZ u bilo kojem kontekstu, Uvijek je HDZ kriv za sadasnje izdajice ,Dejan Jovic je tipicni spijun koji je gradio karijeru preko HDZ i sada preko Ureda Presjednika, samo je razlika u tomeme da je bio savjetnik jednom cinovniku HDZ a analiticar Presjednika Josipovica sa svim dostupnim drzavnim tajnim u koliko drzavna tajna postoji u Hrvatskoj,ne tako u davnoj proslosti smo se uvjerili da je Stjepan Mesic sve nase drzavne tajne pklonio stranim spijunima.Sadasnja vlast potkopava temelje Hrvatske Drzave.To radi tako da drzavu unistava Ekonomski i Politicki. Zato Hrvati proucite svoju proslost i naucite nesto od tog.

VL
GM
gt-monster
19:28 03.10.2014.

...Karamarko zna, da je Josipovic znao......ha ha ha ha ............. te ovce je teško opisati. ................Kada je riječ o "njihovim" stavovima onda nit` smrde nit` miriše................. Ne iznose svoje vlastite stavove već partijske ideje, skloni su poduprijeti bilo koga uu stranci (lopove, kriminalce, ubojice...) samo da njihva gusica ostane čvrsto zalivena u nekoj fotelji. ............To nam opet ne govori apsolutno ništa o njihovim osobnim stavovima no da Tito kojim čudom uskrsne i još većim čudom pobijedi na izborima vidili bi kako bi se iz prašnjavog ormarića vadile knjižice i kako bi se glancala ista

VL
KU
kucemucetuce
18:20 03.10.2014.

Kad se malo bolje razmisli, što je Jović rekao krivo?................. Da je standard demokratskog izjašnjavanja i odlučivanja očajno nizak. I to je istina. .................Time se ne negira demokratska želja za samostalnošću.............................. Jednostavno,............ od HDZ ne možete očekivati ništa što se se ne bi moglo okarakterizirati kao politička delikvencija. Jel ima netko kome to nije jasno........................ Svima je to jasno. I posljednji lov na udbaške jugokomunističke i sl. već davnih dana krepane vještice je samo posljednji dokaz tome................... Pogledajte samo tko je i što je HDZ danas?.............. To vam je sekta svih mogućih apanažera koji čerupaju Hrvatsku na sve moguće trikove (branitelji, crkva, cijela industrija načelnika zastupnika i sl. likova, uhljebljenih poltrona po svim drž firmama.) .................

VL
MR
midnight rose
17:38 03.10.2014.

tko je predsjednik ove države! Sramota za hrvatski narod! Svaka čast Karamarko, dobro si rekao, Josipović s time vrijeđa Hrvate i one koji su dali život za Hrvatsku!

VL
Avatar mihic
mihic
16:34 03.10.2014.

Kad su vise ti izbori u hdz-u jedan član jedan glas? Koje je obećao prije 3 godine

VL
Avatar balen
balen
18:06 03.10.2014.

Ja li Karamarko bio šef izbornog stožera Stipe Mesića, šef tajnih službi, Sanaderov ministar itd?

VL
Avatar CptRinas
CptRinas
11:57 04.10.2014.

Jovic je rekao istinu koja ce biti priznata u narednih 20 godine. Badava se ratovalo.

VL
KO
kozaribok1
07:59 04.10.2014.

Ovi HDZovci su kso sekta, samo lupaju po jednom te istom

VL
JU
Jugonostalgičar
03:27 04.10.2014.

Zašto ovdje niko ne objasni u čemu Jović nije u pravu. Njega se samo napada a niko ne kaže šta u njegovoj izjavi nije ta"čno. Kakav je to demkratski referendum u kojem su se čuli zagovornici samo jedne opcije, bett iznošenja protuargumenata. I tačno je da je jedino referendum u Crnoj Gori bio koliko_toliko legitiman jer su zagovornici obje opcije imali priliku iznositi svoje argumente. Jović je kriv samo zato što se usudio reći istinu.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.