Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privatni aranžman

Josipović i Tadić zajedno pratili utakmicu

Ivo Josipović, Boris Tadić (1)
Jurica Galoić/PIXSELL
22.03.2013.
u 11:55

Dvojica političara utakmicu su pratila na Pantovčaku, a ne na stadionu u Maksimiru, kao što se prethodno nagađalo

Predsjednik Ivo Josipović večerašnji dvoboj hrvatske i srbijanske nogometne reprezentacije gledao je u društvu bivšeg predsjednika Srbije Borisa Tadića koji trenutačno putuje kroz Hrvatsku.

Dvojica političara utakmicu su pratila na Pantovčaku, a ne na stadionu u Maksimiru, kao što se prethodno nagađalo.

– Bojim se samo da me ne izbace s tribina jer bih došao sa srpskom zastavom... – kazao je nedavno u šali Tadić koji je priznao da bi utakmicu rado pogledao uživo na Maksimiru kada ulaz ne bi bio zabranjen za gostujuće navijače.

Uoči utakmice, Predsjednik Josipović u jutarnjim satima primio je predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šukera i predsjednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića.

>>Boris Tadić: Došao bih u Zagreb, ali 
bojim se da me ne izbace...

 

Komentara 27

SJ
Sve je uzalud
20:33 22.03.2013.

S kojom svrhom ovo povezati, osim sa glupošću.

TM
tesla moj ponos
20:33 22.03.2013.

Baš su strastveni !

MA
makao
16:50 22.03.2013.

Ruku na srce hrvati su bolji gledao sam ih na euru protiv spanaca igrali su kao svicarski sat precizno i takticki odlicno. Plus na na njihovu stranu im ide sto nam je Mihajovic trener koji je unistio totalno atmosferu uu ekipi. Njegov nacin tretiranja ekip[e je potpuno demoralisao srpsku repku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije