Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSIPOVIĆ U BJELOVARU

Josipović: Hrvatska bi trebala postati perspektivna država

ivo josipović
Damir Špehar/PIXSELL
04.12.2009.
u 11:29

Osvrćući se na lokalnu razinu, ustvrdio je kako je Bjelovar ne samo zbog poslovnog posrtanja tvrtke Pevec, nego i višegodišnjeg slabljenja gospodarstva u prilično lošoj situaciji, a dodatni su problemi plaće koje su ispod državnog prosjeka i sve veći broj nezaposlenih.

BJELOVAR - Hrvatska bi trebala postati perspektivna država u kojoj će zaposleni dobro živjeti od svoga rada. To je jednostavna formula koju sam kroz nekoliko odrednica ugradio u svoj program koji očito, prema sadašnjim anketama, dobiva podršku građana - kazao je u Bjelovaru predsjednički kandidat SDP-a Ivo Josipović.

Osvrćući se na lokalnu razinu, ustvrdio je kako je Bjelovar ne samo zbog poslovnog posrtanja tvrtke Pevec, nego i višegodišnjeg slabljenja gospodarstva u prilično lošoj situaciji, a dodatni su problemi plaće koje su ispod državnog prosjeka i sve veći broj nezaposlenih.

Josipović je dodao i kako je zagovornik financijske decentralizacije Hrvatske pri čemu bi svaka jedinica lokalne samouprave trebala imati dovoljno vlastita novca za sve projekte.

 

Komentara 21

OB
-obrisani-
11:57 04.12.2009.

Hrvatska ima perspektivu, lijepo prirodu i mnogo talentiranih ljudi. Nažalost selektori koji vode to lijepu prirodu i talentirane ljude djeluju po načelu: Više ja uzmem za sebe i svoju familiju ljepše če biti živjeti u HR..Jasno da selektori i nihovi pomočnici sjajno žive ali ostalo članstvo uglavnom nastrada. Zato bi bilo sjajna da ukoliko Josipović postane selektor počne osim za sebe i svoju familiju brinuti i za svoju ekipu. Jer kada ekipa ostane bez sportske opreme a navodno ima perspektivu kako on kaže biče težko to perspektivu pokazati.

RI
rija
12:17 04.12.2009.

Da , sakuplja stanove ! Koje je kupio od honorara ,koji je kasirao od haškog tužiteljstva ! Kada je pisao hašku optužnicu protiv Ante Gotovine ! I ostalih generala ! Nikad ne bih stisnula tu njegovu otrovnu i izdajničku desnu ruku !

JA
jankoprekobrda
11:55 04.12.2009.

Hrvatska jeste prosperitetna drzava za korumpirane politicare, sudce i drzavne sluzbenike!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije