Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival

Josipović: Čačić će morati Zagorcima objasniti tezu o vinima

'20.05.2011., Strigova- Pocelo Urbanovo 2011. najveca vinska manifestacija. Obitelj Stampar. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
25.05.2012.
u 20:32

Vino je jedan od naših brandova, ono je ne samo proizvod nego i jedan oblik kulture, važno je za turizam i druženje - kazao je predsjednik Ivo Josipović

- Vino je jedan od naših najvažnijih proizvoda. Imamo sjajna vina, evo i ovdje u Međimurju vidjeli smo da su vinari osvojili visoke nagrade u Londonu, a i drugi to čine. Vino je jedan od naših brandova, ono je ne samo proizvod nego i jedan oblik kulture, a važno je za turizam i druženje - kazao je predsjednik Ivo Josipović u Štrigovi, gdje je posjetio manifestaciju Urbanovo, 4. festival pušipela, bajkovitih okusa Međimurja i sajam vinarsko-vinogradarske opreme. Manifestacija se održava pod predsjednikovim pokroviteljstvom. 

- Danas je teško i lako biti međimurski župan. Teško jer je zatvaraju tvrtke, ali s druge strane župan ima vrijedne i marljive ljude. Puno je teže prvom potpredsjedniku Vlade Radimiru Čačiću koji će, nakon što je ovdje u Međimurju rekao da su međimurska vina bolja od zagorskih, morati otići kući i svojim Zagorcima objasniti tu tezu - našalio se predsjednik Josipović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije