Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kontrolne liste
Povratak na članak

Josipa Rimac Mostu donijela liste na uvid, oni poručili: Svjesno nas manipuliraju

Na inzistiranje da kaže što je točno donijela Mostu, državna tajnica se pozivala na Zakon o zaštiti osobnih podataka zbog kojih ne može otkriti

Komentari 9

DI
Dingo
19:51 14.02.2019.

Večernji zašto manipulirate naslovom? Istina je da im je donijela na uvid samo njihove OSOBNE potpise! 1. Znači čim su prepoznati nisu na listi i to nije ono što su oni zatražili kao dio zakonodavne vlasti u RH. 2. Predstavilii su se u svojstvu zastupnika naroda ne kao privatne osobe i nije im omogućen uvid na osnovu kojeg Sabor RH može glasati. 3. Prihvačanje izvješća ministarstva i APIS-a bez uvida u liste i sustavnim nadzorom stavlja svakog sabornika u poziciju izdajnika, jer neovisno o tome slagao se on/ona sa inicijativama ovo je očita protuustavna radnja ministarstva koje da opere ruke taj posao je prepustilo APIS-u za koji je i ovaj HDZ tvrdio da je korumpiran kada je bio u opoziciji.

VL
JU
juma
23:41 14.02.2019.

Sve nas prave budalama.

VL
SV
svakogdana
19:24 14.02.2019.

nemoj tako nikola. moralne vertikale u našem društvu,thompson,škoro,balić,metličić, zlatko dalić, niko i njegov brat robert također,akademska zajednica, gotovina,lino červar,košić,bozanić i ekipa su vidjeli da nema dovoljno potpisa i to je tako. zar u njih sumnjaš. zar ne misliš da bii ti ljudi,kad bi postojala i najmanja mogućnost sumnje u neku hdz-ovu muljažu prvi istupili i prozvali hdz za lopovštinu,kao što su to učinili i kad se potkupljivao saucha,uništavala poljoprivreda u slavoniji,naftna i općenito prerađivačka industrija........ nema nikakve muljaže,hdz-ovci su mučenici koji se za bijednu plaću, jer svojm znanjem mogu zaraditi 10 puta više bore da nam voljenu domovinu ne rastrgaju masoni,srbi,jugosloveni. nijedan hdz-ovac se nije obogatio ulaskom u stranku,svima je stranka naštetila u njihovoj karijeri i ti u njih sumnjaš. pa stvarno....

VL
OB
ObrenM
07:35 15.02.2019.

Josipa donosi danajske darove umjesto da lezi u dugogodisnjem zatvoru.

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
12:24 15.02.2019.

Danas se svi vade na zakon o zaštiti podataka, a kad ih pitaš po kome članu, onda gledaju ko telci. Što je najgore, i kad pitaš masno plaćene agente Agencije za zaštitu osobnih podataka, oni će reći, da, to jee tajni podatak i ne smije se iznositi. To kažu predostrožnosti radi, ne zato što imaju uporište u nejasnom aktu.

VL
DU
Deleted user
18:02 14.02.2019.

Josipa ima uvijek asa u rukavu A i konja za utrku....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.