Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON BROJNIH PRESUDA
Povratak na članak

Josip Mađer ponovno osuđen: Tražio obnovu postupka zbog ubojstva kamatara pa osuđen na 25 godina

U cijeloj ovoj neobičnoj pravosudnoj priči, koja još nije okončana, za Mađera je dobro jedino to što mu je u ovu posljednju kaznu uračunato vrijeme koje je ranije proveo na izdržavanju kazne i u istražnom zatvoru, što znači da je od sada izrečene kazne već odslužio oko 10 godina zatvora.

Komentari 3

MA
Maja2298
19:39 15.07.2020.

Zovem se Maja, ja sam kcer Josipa Mađera i moj komentar na vase suvisle clanke mozete naci na mom fb profilu.

VL
ST
sttipe
22:31 14.07.2020.

Političara,-40, suca, isto, lokalnog političara 25-30, lihvara isto toliko, (ipak takvi hrane stranke, ili su im članovi, a i bankama su korisni), pandura desetak, uvrh glave, ostalu st.ku sitnog zuba, 5 godina maksimalno... Ovo nije kapitalizam, nego mafijizam i lihvarizam... Vlast brine samo za najteža sm.ća od ljudi, za one koje se nekad streljalo, uz uzimanje imovine..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.