Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak na Pantovčaku
Povratak na članak

Leko komentirao izjavu predsjednice o Milanoviću: 'To smatram nekorektnim'

- Predsjednica nije naznačila ciljeve tog sastanka - kazao je Josip Leko.

Komentari 135

OX
oxymoron
17:55 13.04.2015.

E moj druze Leko, nije ni tebi lako. Moras braniti to svoje deriste, kao loseg djaka koji markira iz skole, a ti pises ispricnice i opravdavas izostanke, a sve u korist i svoje stete.

VL
TV
tv5378
18:01 13.04.2015.

...ako Leko ovdje nastupa kao clan SDP-a,onda to razumijem,ako nastupa kao privatna osoba,onda se to moze nazvati prisranoscu,a ako nastpa kao Predsjednik Sabora onda je to licemjerje.

VL
LA
laptop
17:50 13.04.2015.

A sta sad leko popuje pa svima je jasno da nema bahatijeg i neozbiljnijeg covjeka od druga milanovica.

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
18:10 13.04.2015.

I ja bih postavio pitanje, da li je korektan odnos vlade prema stanovnicima i građanima i seljacima u Hrvatskoj. Odnosno što su dobrog donijeli osim što su odnijeli više nego i jedna vlada do sad te više zatrli Hrvate i Hrvatsku što je strašno, za sve je odgovaran predsjednik vlade Milanović. Pozdrav dobrim ljudima

VL
BA
bakulušić
18:01 13.04.2015.

Gospodin Leko očekuje da predsjednica Grabar Kitarović moli i ponavlja kao on u Saboru: "Zorane, ma daj Zorane, Zorane, ma daj Zorane, Zorane..."

VL
BA
Bazooka
18:17 13.04.2015.

Milanović je uz to što je potpuno nesposoban, i svojeglavi neodgojeni bezveznjak - takvih je nažalost puno previše oko nas. Za užasno i neopravdano veiiku plaću morao bi shvatiti da je to njegovo radno mjesto takvo da mora raditi za narod Hrvatske, pod svaku cijenu. U protivnom - noga! Otpuštanje preko noći...."sutra ne morate doći na posao....i nikad više"!

VL
ST
strsljen2013
18:12 13.04.2015.

Gospodine Leko, kada će političari kao vi, s toliko godina, u mirovinu? Zašto drugi s navršenim brojem godina moraju u mirovinu a političari ne?

VL
BU
Bubalamala
21:40 13.04.2015.

To su provokacije koje ni vaso nebi bolje izmislio zato ocekujem da ce to premijer zanemariti ! Predsjednica odraduje predizbornu kampanju za Karamarka !

VL
TO
tobita
22:50 13.04.2015.

A koji bi to cilj mogao biti? Zemlja nam je u banani. Komsije pale Hrvatsku zastavu, a u sred Zagreba "Anarhisti" slobodno masu boljsevickom zastavom, dok se branitelji pitaju; "zasto smo se borili?" i komu sve to treba? Radnici neici ne primaju placu, a vlada kao da zeli staviti na rasprodaju sve sto je Hrvatsko. Korupciji i kriminalu nikad kraja. Vlasnici medija su postali mocnici i ne placaju porez, dok sirotinju ovrsuju zbog neplacene Tv. pretplate...Koji je cilj ove vlade? Mozda bi to nasa predjednica htjela znati a i mi koji placamo porez.

VL
AB
abendblatt
18:56 13.04.2015.

E moj Leko, ne pokusavaj obraniti tako jeftinim isprikama nedolicno ponasanje Milanovica, blamitas i samog sebe, pa ako Predsjednica Htvatske pozove predsjednike stranaka na razgovor, onda se dolazi iz pristojnosti bez obzira na sadrzaj razgovora i slaganje sa temama razgovoraa ili ne slaganje, kao Predsjednik Sabora morao bi imati toliko demokracije u sebi., ali izgleda da si ti ostao stara komunjara.

VL
AN
anticenzura
19:38 13.04.2015.

Cilj je slikavanje za medije po obicaju. Drzava ima 20 ministarstava, u svim sektorima, a ona mudruje i izigrava spasitelja nacije. Pa sta ne ode kod ministra gospodarstva i predstavi mu investitore sto je rekla da poznaje, nego laze gradjane i dize frku po drzavi. Sta ona zna o gospodarstvu i ekonomiji, ona ce rijesiti problem u drzavi? Ma koga ova vuce za nos? Daj zeno mani nas se. Neka joj netko objasni konacno one tri crte iz Ustava sta su joj ovlasti, dosadila je vise i Bogu i vragu za svojim arogantnim ispadima, samo se bruka iz dana u dan, i bruka citavu naciju oko sebe.

VL
PR
pricalica
19:05 13.04.2015.

Otužna je bila današnja emisija s predsjednikom Sabora gospodinom Lekom. Nastupio je kao predsjednik, zaštitnik, glasnovornik SDPa a ne Sabora. Novinarka se vjerojatno sva oznojila od miline. Što se pak tiče Lekinog komentara izjave predsjednice Kolinde u vezi s Milanovićem bilo bi jako poželjno da takvu principjelnost ima i prema MIlanoviću. Sjećamo se njegovog nježnog smirivanja hiperaktivnog Milanovića u Saboru: Zorane, Zorane, ali, molim te... Zorane...

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
23:09 13.04.2015.

Zena se ponasa kao umazeno deriste.

VL
ZV
Zvonimir555
05:45 14.04.2015.

Ne shvaćate da Milanović ima pravo izbora i stava!? Vi ne shvaćate da se on rukovodi propisima i pravilima koji su utemeljeni Zakonima i Ustavom. On je pozvan kao predsjednik parlamentarne stranke i ima pravo odlučiti kako će postupiti. On nije pozvan kao premijer Vlade i nekorektno je reći, da ako se ne odazove, da će se po tome vidjeti da li voli Hrvatsku. Ja vjerujem da on ne dojavljuje medijima što radi i što je rekao i što nije. Pitajte u Uredu Predsjednice za malo parlamentarnosti i ne ishitrenosti u izjavama. U ostalom to što njih dvoje rade i pričaju Hrvatima neće biti bolje i zato nas i nije briga, nas većinu!!

VL
AU
aurora1zn
22:20 13.04.2015.

tko ce je sad utjesiti sto ju je ovaj otpilio i pokazao joj koje su stvarno njene ovlasti

VL
CH
Challenger
00:03 14.04.2015.

Leko je najmoralnija osoba u HR politici a Gospođa Kolinda bi morala provjeriti koje su joj ovlasti kao presjednici i nek ne pametuje previše, ne leži joj!!!!!!

VL
KO
Korisniche
19:13 13.04.2015.

Amateri i jedan i drugi ! Sramite se svoje proslosti treba vas ukloniti kao i Titovu bistu i pustiti vise narod da zivi od svog rada a ne samo uzimat

VL
PA
Pape5
19:58 13.04.2015.

Čovjek ne može čitati ovakav članak i ovakve komentare a ne biti frapiran ne poznavanjem pojedinih pojmova...predsjednica RH, na konzultacije kako ih i sama naziva, može pozivati samo predsjednike stranaka i to u vrijeme davanja mandata nakon izbora ili u nastupu krize vlade usljed manjka većine u Saboru. Ona ovdje ostale poziva kao predsjednike stranaka, a Milanovića kao premijera, kako bi ga "ribala", što je daleko i ispod nivoa znanja Vase plagijatora, tako da su njeni komentari jako zločesti i dogovoreni u njenoj središnjici iz koje se samo formalno isčlanila. Predsjednica opetovano dokazuje, totalno nepoznavanje Ustava RH i diletantsko ponašanje, a u biti, što je to uopće uloga predsjednie RH u vlasti? Ona sama, svoju i onako minornu funkciju u vlasti, ovakvim neznanjem, pretvara u mizeriju i blamažu...živi bili, pa vidjeli...

VL
DU
Deleted user
00:40 14.04.2015.

Sigurna sam da će gospodin Leko propjevati što stvarno misli kad sve ovo prodje-po svemu sudeći neće trebati dugo čekati....

VL
ZV
Zvonimir555
06:32 14.04.2015.

Gosođo Alkana i druga gospodo kritizijci, žalite sebe,a ne gospodina Leku, jer razmišljate jednostrano i ocjenjujete i sudite ljudima koji vam nisu ništa učinili i to je nekorektno. Razgovarate nezadovoljavajućim i ne profesionalnim žargonom navodeći: Žao mi je tog Lekee ? Navodeći dalje da glumi poštenjačinu. Da li se zamislite ikada zbog otrova koji kola u vašim venama? Doslovno vaša izjava da .,"podmuklo radi protiv Predsjednice" kao i ostale daljnje vaše ocjene su samo pokušaji da nedostojno opišete jednu uglednu osobu našeg društva. Takvo ponašanje prema drugom živom biću je vrhunac neukusa i smišljenih namjera u cilju omalovažavanja i rušenja legitimiteta izabranih predstavnika vlasti, samo zato jer nisu H i D i Z .

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.