Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKRENUTA ISTRAGA

Bivšem misteru turizma pucao u noge, pa ga pištoljem tukao po glavi

Mario Bečić
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
05.12.2017.
u 14:59

Pucnjavi je prethodio verbalni i fizički sukob između Josipa Čubelića i Marija Bečića koji se dogodio noć ranije

Josip Čubelić Čuba (30), sumnjiči se za pokušaj ubojstva Marija Bečića (33), bivšeg Mistera turizma Dalmacije.

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu je protiv Čubelića pokrenulo istragu, nakon što su ga ispitali, a sudac istrage Županijskog suda u Splitu odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. Čubelić se sumnjiči da je 25. studenog oko 18.30 pucao na Bečića, kojeg je čekao na jednoj cesti u Srinjinama.

Pucnjavi je prethodio verbalni i fizički sukob između njih dvojice koji se dogodio noć ranije, oko 4 sata u jednom noćnom klubu. Čubelić se sumnjiči da je čekao Bečića, koji se dovezao u BMW-u, a nakon što je Bečić izašao iz vozila, u njega je ispalio tri hica. Bečić je pokušao pobjeći, no pao je na tlo, a Čubelić je tada iz neposredne blizine u njega ispalio još dva hica, te ga je najmanje dva puta udario pištoljem po glavi.

Nakon toga je pobjegao, a Bečić je prevezen u KBC Split gdje je s teškim ozljedama hospitaliziran. Ustanovljeno je da ima više strijelnih rana u predjelu natkoljenice lijeve i desne noge, blizu kuka i abdomena.

Čubelić se prije neki dan sam predao policiji te je tvrdio da nema veze s pucnjavom na Bečića. Inače je prije ovog događaja bio na uvjetnoj slobodi jer je 2014. osuđen na pet godina i dva mjeseca zatvora zbog pokušaja ubojstva Aleksandra Dimitrova.

Komentara 7

UV
Uvidan
17:19 05.12.2017.

Pa se pitamo zasto ljudi bjeze u inozemstvo. "2014 zbog pokusaja ubojstva..." i nas ga sud pusti na slobodu. Cestitke sudcu/sudkinji koja je donijela tu racionalnu odluku. Sram vas moze biti!

Avatar dras32
dras32
16:11 05.12.2017.

Auuu, po kojem stricu ili babi je ovaj dobio titulu mistera, ako nije preko veze ne znam onda po kojem ključu.

Avatar bokolo
bokolo
20:10 05.12.2017.

Ovo je dobar clanak. Ako zelite znati kako pravosudje "radi svoj posao" ..... Mocvara!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije