Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKE ŠKOLE
Povratak na članak

'Još uvijek se ne provodi sustavna edukacija o klimatskim promjenama, sve na inicijativi nastavnika'

Nastavnici koji smatraju da je tema bitna, naći će način da je uvedu u rad, ali poticaja Ministarstva nema, kaže Turčić Padavić

Komentari 4

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
08:17 26.09.2021.

Molim? Sustavna edukacija? Ova tema se može obraditi na jednom satu geografije (što se i radi). Kakva sustavna edukacija.

VL
WE
weAreCro
12:37 26.09.2021.

Sad ce cijela nauka izaći iz ovoga, danasnji teenageri su vec opranog mozga da cemo sutra umrijeti zbog togo sto radimo planetu a ovi jos viee navaljuju. Na sky news imate svakog dana pola sata u udarnom terminu 19.30h emisiju posvecenu "klimatskim promjenama", to je žestoko pranje mozga. A to je sad cemo sve vise imati prilike citati ovakve PR clanke.

VL
DU
Deleted user
08:55 26.09.2021.

Ja spadam u generaciju onih kojima ovi predbacuju da smo krivi za klimatske promjene. Mi nismo u školama imali klimu, mi nismo u svakoj sobi imali televizor, mi nismo imali mobitele, laptopove, tablete te bili s njima cijeli dan online. Nas roditelji nisu svaki dan vozili u školu i natrag, vozili naokolo na našem"slobodne aktivnosti". Mi smo nosili rabljenu odjeću starije braće i sestara, starijih bratića i sestrični. Mi nismo odjeću koja je savršeno u redu bacali samo zato jer nije više "in". Mi smo našu mineralnu vodu pili iz staklenih boca koje smo vraćali u dućan. Vi ste sa svim vašim elektronskim uređajima najveću potrošači struje. Skinite se sa interneta, obucite staru odjeću, idite pješice u školu, ugasite klimu u učionicama! Ali vi to nećete učiniti zato jer ste sebični, jer ste loše obrazovani i jer se date manipulirati. Važnije vam je da petkom opravdano izostajete sa nastave da bi prisustvovali ovim demonstracijama nego da učite i obrazujete se. A nakon demonstracija ostavljate brdo smeća, uglavnom plastike od vaših sendviča i napitaka. Koje netko mora za vas počistiti. I vi nama predbacuje te??? Sram vas može biti!!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.