Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavak skandala

Još šest osoba privedeno u aferi prisluškivanja News of the Worlda

\'ATTENTION EDITORS: ALTERNATIVE CROP  Rebekah Brooks (R) Chief Executive of News International and Rupert Murdoch Chairman of News Corporation leave from his London residence shortly after his arriva
AFP/Pixsell
13.03.2012.
u 12:33

Iako policija nije još potvrdila imena privedenih, nagađa se kako je među šestero uhićenih i Rebeka Brooks, bivša glavna urednica i izvršna direktorica News Internationala, koji je također u vlasništvu Murdocha

Afera prisluškivanja britanskog tabloida News of the World nastavlja se pa je tako britanska policija jutros uhitila pet muškaraca i jednu žensku osobu pod sumnjom da su upleteni u aferu, prenosi AP.

Iako policija nije još potvrdila imena privedenih, nagađa se kako je među šestero uhićenih i Rebeka Brooks, bivša glavna urednica i izvršna direktorica News Internationala, koji je također u vlasništvu Murdocha. Spominje se kako je osim 43-godišnje Brooks uhićen i njezin suprug, uzgajivač konja, koji je bliski prijatelj britanskog premijera Davida Camerona.

>>Murdoch će na kraju ipak morati žrtvovati i svoju miljenicu Rebeku

Privedeni su osumnjičeni za ometanje istrage, što bi se moglo protumačiti i kao moguće pokušavanje zataškavanja informacija u skandalu telefonskog prisluškivanja.

Komentara 1

DR
drug
14:03 13.03.2012.

Šta je to privatnost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije