Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeziva noć u Zagrebu

Još se jedan pokušaj ubojstva zbio u noći na nedjelju, mladić (23) napao 46-godišnjakinju u stanu

Policija
Sanjin Strukic/PIXSELL
27.06.2021.
u 14:46

Podsjetimo, još se jedan pokušaj ubojstva zbio u noći na nedjelju u zagrebačkim Sesvetama kada je u pucnjavi ozlijeđen 26-godišnjak.

Još jedan pokušaj ubojstva dogodio se u Zagrebu u noći sa subote na nedjelju. Naime, policija je izvijestila kako je u stanu u Novom Zagrebu noćas oko 1.40 sati 23-godišnjak pokušao ubiti 46-godišnjakinju, piše Dnevnik.hr.

Incident se dogodio u Aleji pomoraca, a 23-godišnjak je oštrim predmetom napao 23 godine stariju ženu nakon čega je uhićen i priveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje koje je u tijeku. Liječnička pomoć ozlijeđenoj ženi je pružena u KBC Zagreb.

Podsjetimo, još se jedan pokušaj ubojstva zbio u noći na nedjelju u zagrebačkim Sesvetama kada je u pucnjavi ozlijeđen 26-godišnjak.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
09:55 28.06.2021.

Balkanska posla...

SO
Sorghum44
16:48 27.06.2021.

Pa to je postalo kao na divljem zapadu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije