Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pušenje ubija, okus ostaje isti
Povratak na članak

Još nemamo zakona o stravičnim slikama, no duhanci već pripremaju svoje potrošače

Šokantne slike zauzimat će 65% stražnjeg i prednjeg dijela kutije cigareta uz upozorenja pušenje ubija...

Komentari 12

NE
neboiznadzagreba
01:01 29.12.2016.

Pušenje ubija,ali ubijaju i puške, automobili,struja,selektivno izabrane loše vijesti u medijima, stres izazvan poslom, bezizglednošću... Toliko toga ubija, a EK nas ne prisiljava da svakodnevno gledamo slike užasa koje potencijalno iz toga mogu nasatati: ovakve slike na omotima kao daa prizivaju raspad i bolesti, podsvijesno utiskuju naređenje tijelu da se razboli.

VL
DU
Deleted user
07:24 29.12.2016.

Nema slike niti bilo cega drugog,koje ce odvratiti pusaca od njegove navike,pa kad bih svi prestali pusiti,onda bih i tisuce radnika izgubilo poso.

VL
DU
Deleted user
09:41 29.12.2016.

Te slike će još više pogoršati zdravlje pušača a i druge koji te slike gledaju jer sve je informacija ,vibracija što će kazati da vlasti namjerno jer nema druge isprike žele bolestan narod.

VL
TH
than
01:53 29.12.2016.

Od necega trebas umrijeti. Najgore je od starosti... Ove slike sigurno nece otjerati ljude od pusenja. Inace, nisam pusac. Ne vidim svrhu dizanja cijena cigaretama, Ja bi digao osiguranje pusacima, alkosima i narkomanima (mada ovi imaju besplatno osnovno, pa, ako nemas zdravstveno uzmi nekoliko doza i dobije zdravstveno, dok posteni to ne mogu postici).

VL
AR
aris2
07:10 29.12.2016.

nepušač sam, ali me te slike nebi nimalo motivirale. Napišite da pušači SMRDE i vidjet ćete efekt, nitko ne voli čuti da je smrdljivac. Ima još sličnih stvari koje djelujtu jače od mrtvaca na slikama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.