Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoć Vlade
Povratak na članak

Još nema novca za spomenik Oluja 95

Želja branitelja je da grad Knin 5. kolovoza, na 15. obljetnicu vojno-redarstvene akcije Oluja, dobije svoj spomenik

Komentari 5

Avatar Rubirosa
Rubirosa
13:21 31.05.2010.

Da niste pokrali i popali sve sto vam dodje pod ruku sad bi imali i viska novcica.(H) Bas mi vas zao..........;)

VL
TE
tepčin
21:20 18.05.2010.

..jer nema novaca!? A zašto nema,zato, jer je odobren četničkom spomeniku u Srbu, a novac je odobrila hrvatska vlada i to samo nešto više od dva milijuna Kn !!! Pozivaju se svi branitelji, da vide velebni četnički spomenik u Srbu, kada će biti Dan naroda LIKE, bivši Dan ustanka naroda Hrvatske i BiH, \"koji je bio 27.07.2010. godine!

VL
OB
-obrisani-
20:08 18.05.2010.

Vlada Jadranke Kosor odobrila je 2 200 000 kuna za obnovu spomenika četničkim ubojicama u Srbu, koji su u zapadnoj Bosni i istočnoj Lici izvršili genocid nad Hrvatima i trajno iskorijenili brojna hrvatska naselja na tom području. Samo je u u Borićevcu živjelo više od 2000 Hrvata. Oni koji su preživjeli morali su izbjeći, a crveni šubaraši zabranili su im povratak. Do danas se nitko nije odgovarao za te zločine, a nije se nitko ni vratio. Četnici su ostvarili svoj cilj: Hrvati su pobijeni i prognani, a srpskim se ubojicama dižu spomenici novcem prognanih Hrvata. Hrvatski su branitelji po zatvorima, a četnici na političkim funkcijama.

VL
SA
samar
12:20 19.05.2010.

Recite teta Jaci dabi radili spomenik nekom srbinu i kada vam odobri novce , vi lijepo napravite spomenik Oluji, eto riješenja! (ako već Dragičević il\' INA vam kaže da oni nemaju il\' ne mogu)

VL
SA
samar
12:17 19.05.2010.

Pitajte u Dragičevića, sad ima viška.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.