Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inicijativa Angele Merkel
Povratak na članak

Još nema dogovora o izbjeglicama

Kancelarka lobira po Europi – želi da EU dogovori zajedničku politiku prema migrantima. Orešković će, kaže, ‘debrifirati’ predsjednicu o razgovorima u Berlinu

Komentari 11

OK
okus
01:19 28.08.2016.

Ti teroristi nek uzmu oruzje u ruke i stvore mir u svojom domovinama. Nama ne trebaju. Ni oni ni njihovi teroristicki napadi ni njihov serijat ni njihova kultura. Pinklec na leda i kuci.

VL
AP
apolon
08:07 28.08.2016.

Angie vise nema podrsku ni nijemaca za svoju iracionalnu politiku prema izbjeglicama sto je vidljivo na svakom koraku u Njemackoj.Problem kojeg je sama kreirala neka sama i rijesi a nas veliki vodja Zoki neka joj u tome pomogne.

VL
PL
@ploto@
08:20 28.08.2016.

Mađarski premijer Viktor Orban je potpuno ignorirao Merkel i njen poziv.Tako odgovaraju odgovorni i neovisni političari na prijedloge petokolonaša i veleizdajnika EU.

VL
LA
Lavica7
09:23 28.08.2016.

Ameri vode ratove, a Evropa prima izbjeglice...nek izbjeglice odu u Ameriku i kad se uvede demokracija nek se vrate u svoje drzave. Pa da vidimo sto ce reci americki narod...koliko ce se jos fronti otvarat po svijetu?!

VL
AA
aabbcc
09:16 28.08.2016.

“otvorenih vrata” za izbjeglice.__ Markel ne razmišlja da im treba stvoriti Mir, uslove da se vracaju i žive u svojim domovima. Zalosno ali mnogi u dolasku izbjeglica vide biznis: Jeftinu radnu snagu, iznajmljivanje smjestaja, povecanu prodaju i usluge...bogacenje i sve na racun izbjeglica.

VL
Avatar miro.f.miric
miro.f.miric
09:35 28.08.2016.

Frau traži podršku za svoju morbidnu politiku nadomještavanja stanovništva. Prvo ekonomskom neoliberalnomkapitalističkom represijom ubijaš domicilno stanovništvo, a onda kad ti ponestane stanovništva proglasiš se turbo humanitarcem i uvezeš ljudi koliko ti fali. Strašno i morbidno. Prvo je zapadna civilizacija pod krinkom civiliziranja divljaka pobila, pokrala i iskorištavala sve što se moglo po cijelom svijetu, sada na perfidan nacin uzima i stanovništvo. Pitanje je kakva je budučnost zemalja i teritorija s kojih to stanovništvo odlazi. Pustoš, ostati ce pustoš, sirotinja, glad, bolest... Eto to je politika zapada, a sada i velike Angele. Na žalost i mi smo žrtva takvog stila života, jedni bježe iz ruralnih sredina u velike gradove unutar RH, drugi bježe kod frau Merkel i po Dablinima i što ostaje?, Pustoš... Jadno, tužno i morbidno.

VL
TH
than
12:19 28.08.2016.

Najgore u svemu ovome je da recimo prestanu ratovi vec danas, niti jedan od njih se ne bi zelio vratiti. Kako ce oni te sve silne migrante pohvatati i vratiti nazad to je pitanje, a drzati ih je jedna tempirana borba.

VL
DU
Deleted user
08:57 28.08.2016.

Kakav doogovor o izbjeglucama, t,j, naseljavanju područja ljudima koji imaju sasvim drugačiju vjeru i kulturu i koji je zadržavaju u uselhenuštvu. Za malobrojne Narode poput Hrvatske to miže biti veliku priblem. Problem je vidi se i kid celikobrojnih Naroda. Mislim, sa je Mađarska racioalna, a ne neprijateljska. Ivdje se ne radi o naseljavanju, a ne izbjeglicama, koji će se veatuti kućama.

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
03:10 28.08.2016.

???

VL
Avatar 69bobo
69bobo
12:19 28.08.2016.

ne treba dogovor sa turskom ispoštovat , a isto tako prestati ih primati i većinu vratiti u siriju... ako bi turska postala EU , onda je još gore jer će svi krenuti u EU i to još kao njeni građani.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.