Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje Perkoviću
Povratak na članak

Još ne znamo tko je ubio Stjepana Đurekovića

Suđenje Josipu Perkoviću ključna pitanja nije pomaknulo s mrtve točke

Komentari 53

DU
Deleted user
14:18 19.03.2015.

Onaj kojega je Kolinda izbacila u šupu.

VL
ME
mexico
14:05 19.03.2015.

Sve znamo samo treba dokazati !!!

VL
DU
Deleted user
14:01 19.03.2015.

Zapravo uopce nije tako bitno tko ga je ubio, bitno je tko je do nalog za ubojstvo. A tu nema dileme!!!

VL
MR
MrkiMedo
14:12 19.03.2015.

Ako nisu oni, zasto onda ne progovore o krivcima? Oni sigurno znaju tko je kriv. Koga stite? Ili se boje nekoga?

VL
1O
1OOka
14:15 19.03.2015.

Lustracija, svakako!! Ali lustracija svih (komunističkih i nacističkih zlikovaca) !

VL
ZG
zgbuco
14:08 19.03.2015.

Sve se zna, ali kako bi rekli moji Velo Mišćani: "Iman vam puno lipih stvari, al nesmim kazat!". Otvorimo arhive i napravimo više tu famoznu lustraciju, koje se neki boje više nego bilo čega drugog na ovom svijetu. Ako su je napravile puno pametnije i veće nacije od nas, ne vidim problem da se to napravi i kod nas.

VL
Avatar Chupacabra
Chupacabra
14:23 19.03.2015.

Znamo... Komunjare...

VL
CI
cicibela
14:27 19.03.2015.

Udbaški glasnogovornik Klasić želi uvjeriti javnost da se stvari nisu pomakle s mrtve točke. Srećom, nemamo samo režimske medije iz kojih bismo se informirali. A stvari su se pomakle s mrtve točke, itekako! Blamaža Perkovića i Nobila zbog podmićivanja Pratesovog odvjetnika, DORHova prijetnja svjedocima, opstrukcija hrvatskog pravosuđa u suradnji s njemačkim sudom... sve izlazi na vidjelo. Uredni arhivi u Beogradu uskoro će poslužiti njemačkom tužiteljstvu i sucu Dausteru. Ubrzo ćemo čuti i imena komunističkih nalogodavacakoji su svojoj političkoj policiji nalagali likvidacije. Samo se vi tješite, kao i Vesna Pusić, da je Njemačka već zaboravila na slučaj Perković.

VL
AD
adminvl
14:15 19.03.2015.

Uboi ga TITO !

VL
KL
klamerko
14:29 19.03.2015.

Ubili su ga oni koji i danas skrivaju jugoslOvenske tajne dokumente.

VL
OL
olrajt
14:30 19.03.2015.

....bez obzira na ishod suđenja sasvim je jasno što i kakav je bio komunistički režim!.....totalitaran sistem koji je ubijao i unutar bivše države i po cijelom svijetu svoje političke protivnike ,a najviše Hrvate ,što nije ni čudo jer su se oni i najviše borili za svoju državu i svoju slobodu!....i u tome smo uspjeli .Nažalost ostataka bivšeg sistema ima posvuda i bitka nije gotova .nije gotova ali i tu ćemo bitku dobiti!

VL
DD
ddh
14:46 19.03.2015.

Komunisti pisu clanke, komentiraju komunisti i paraziti koji i bez pravog rada dobro zive na grbaci malog covjeka (Milardovic i Klasic) i ona pronadju Tudjmana i donose zakljucke kakve samo blesavi komunisti mogu donositi, a komunisticki novinar skace na to bez rijeci ili pitanja. Na kraju ce ispasti, barem sto se medija u Hrvatskoj tice, da se je Djurekovic sam ubio i da su svi drugi poubijani Hrvati u stvari stradali u prometnim nesrecama ili mozda jos zive, pa sada tamo neki Nijemci tvrde da su pobijeni i mrtvi. Tesko je covjeku danas biti Hrvat, kad se kao Hrvati predstavljaju i razni Curici, Milardovici i Klasici.

VL
Avatar nula
nula
14:25 19.03.2015.

Oni mali plavi sa planete Mars ....

VL
ĆA
ćaćaća
14:35 19.03.2015.

nema velike koristi lustrirati one koji su pri kraju života kad istu politku vode njihovi sinovi i unuci koji su na pozicijama ..nalaze se u visokoj politici nevladinim organizacijama pravosuđu medijima kulturi u financijskim institucijama i nema tu pomoći...pozivanjem na antifašizam oni pokušavaju naći alibi za zlodjela njihovih roditelja djedova i partijskih kolega...zakasnili smo s lustracijom a bez istine iz prošlosti naša budućnost je turobna...

VL
IM
Immanuell
14:35 19.03.2015.

Naravno da su krivi, kriv je isto tako svaki onaj koji je bio u toj špijunskoj nasilnoj zmiji. Ali, to se tada gledalo vrlo pozitivno, vrlo rodoljubno, bili su to istaknuti pojedinci u društvu. Nije Mustač sigurno razmahnuo sjekirom, učinio je to netko kao što je bio npr. Giška i slični njemu.... Oni što im nije u ime bilo čega uopće problem ubiti ili osakatiti čovjeka, ubiti mu obitelj, dijete i tako dalje..... Takvih poremećenih kreatura je oduvijek bilo, svaki narod je nepresušan izvor te vrste slugu, nije to kod nas ekskluziva, kod nekih drugih ima takvih ajme..... Problem je u tome što ta struktura ljudi treba većini oblika vlasti u svakoj zemlji..... Žalosno je za reći, ali najmanji problem ovdje je tko je fizički izmahnuo sjekirom.....

VL
Avatar vh1
vh1
15:34 19.03.2015.

Jugoslavija se rapala jer su se komunisti potukli međusobno. Osnovali su nacionalne stranke od bivših komunista, bivših udbaša, partizana i propalih oficira JNA. Tako je nastao i HDZ na čelu sa Tuđmanom ex generalom JNA. Izmislili su nacionalnu pomirbu da se zaštite od lustracije i da bi preuzeli vlast. Kada su došli na vlast opljačkali su vlastite države. Zato je Hrvatska u stečaju, dužna 70 milijardi € + kamate, a nemamo lovu niti za kamatu. Priča o udbašima je prašina u oči naivnim biračima.

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
14:45 19.03.2015.

Pa jos se krije tko je ubio Paradjika,Barisica,Kraljevica i druge a kam ce se onda tek ovo znati.....hahaha

VL
RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
15:28 19.03.2015.

Pa da je poorenuta lustracija, pola današnjeg hdza bi bilo proglašeno komunistima, a 100% saziva 1. Sabora isto tako. ajmo fino ne lupetati gluposti i gledati 25 godina u prošlost nego se okrenuti sadašnjosti di imamo relativno nesposobnu Vladu i glavnu oporbenu stranku osuđenu za korupciju, tzv. kriminalnu organizaciju koja se udbaškim, a danas to zovemo policijskim, metodama pokušavaju ponovo dokopati vlasti da pokradu ono što do sad još uvijek nisu uspjeli

VL
DU
Deleted user
15:15 19.03.2015.

Ha ha ha! Ne zna se??? Kako reče ovdje jedan komentator neki dan, porasla je prodaja antidepresiva u Hrvatskoj!

VL
DO
dominik1D
15:45 19.03.2015.

Špiljak uživa na Jadranu a dio INA-e je davno prisvojio. Zbog toga je Đureković platio glavom a Špiljka su zaštitili današnji komunisti na vlasti, Mesić i Josipović.I te kako se zna!!!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.