Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi incident

Još jedna žrtva strujnog udara kojeg je skrivio iPhone

iphone
Davor Puklavec/PIXSELL
25.07.2013.
u 15:40

Žena iz Sydneya prebačena je u bolnicu u stabilnom stanju, a zasad nije poznato je li telefon u trenutku udara bio spojen na punjač.

Dvadestogodišnja Australka hospitalizirana je nakon što je ju šokirao njen iPhone, piše The Times of India.

Žena iz Sydneya prebačena je u bolnicu u stabilnom stanju, a zasad nije poznato je li telefon u trenutku udara bio spojen na punjač. Iz New South Wales bolnice u Sydneyu poručuju kako su ove godine primili velik broj pacijenata koji su pretrpili šokove koje su uzrokovali punjači za mobitele.

Incident se dogodio samo tjedan dana nakon što je tehnološki div Apple objavio kako će pokrenuti istragu zbog tvrdnji da je kineski stjuard koristeći iPhone priključen na punjač pretrpio elektrošok.

>> Muškarac (30) uključio iPhone u punjač i stradao od strujnog udara

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije