Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završio u komi

Muškarac (30) uključio iPhone u punjač i stradao od strujnog udara

apple iphone 5
Chris Young/Press Association/PIXSELL
19.07.2013.
u 14:21

Kinez Kinez Wu Jiantong stradao je manje od tjedan dana nakon stjuardese koja je umrla uslijed strujnog udara jer se na svoj pametni telefon javila dok se punio

Kinez Wu Jiantong (30) završio je u komi nakon što ga je udarila struja dok je punio svoj iPhone 4, a ovaj je Kinez stradao manje od tjedan dana nakon stjuardese koja je umrla uslijed strujnog udara jer se na svoj pametni telefon javila dok se punio, piše Daily Mail.

Njega je struja udarila dok je stavljao svoj iPhone na punjenje. Telefon je imao dvije godine.

– Dogodio se strujni udar i on je pao na pod – ispričala je 30-godišnjakova sestra dodajući kako je blagi udar osjetila i ona kada je pokušala isključiti mobitel iz struje. Ipak sestra je priznala kako telefon nije imao službeni Appleov hardware.

S druge strane, stjuardesa koja je preminula nakon strujnog udara svoj je iPhone 5 kupila u prosincu prošle godine u službenoj Appleovoj trgovini.

>> Stjuardesa se javila na iPhone 5 dok se punio, ubio je strujni udar

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije