Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RODIO SE SIN

Još jedna prinova u Vladi: Ministar Paladina po treći put postao otac

Zagreb: Ivan Paladina dao je izjavu medijima nakon sjednice Vlade
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/3
13.09.2022.
u 14:18

Jutros se u Zagrebu rodio Petar Paladina. Porod je prošao u najboljem redu, a ponosni roditelji Martina i Ivan, kao i cijela obitelj presretni su zbog novopridošlog Petra

Još jedna prinova stigla je u Vladu. Ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Ivan Paladina danas je treći put postao otac. 

- Jutros se u Zagrebu rodio Petar Paladina. Porod je prošao u najboljem redu, a ponosni roditelji Martina i Ivan, kao i cijela obitelj presretni su zbog novopridošlog Petra. Želimo malom Petru i obitelji Paladina puno zdravlja, ljubavi i sreće! - objavljeno je iz Vlade. 

Uz ministra Paladinu, i u obitelj premijera Plenkovića za vrijeme mandata u Vladi stigle su prinove - kći Mila i sin Ivan, uz sina Maria.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
14:37 13.09.2022.

Prinova u vladi???

MI
Milas
15:02 13.09.2022.

Obecao je krajem ljeta, pocetkom jeseni krenuti s masovnom obnovom a kad tamo on radi na demografiji a od obnove i dalje nula bodova a blizi se i treca godina od potresa.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:59 13.09.2022.

Ima od čega uzdržavati i desetero.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije