Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlada ograničila cijene

Istražili smo umjetne nestašice artikala: Trgovci s polica miču šećer, meso, ulje... jer ne žele biti na gubitku

12.09.2022.
u 22:10

Imamo zalihe robe po nabavnoj cijenoj višoj od one na koju ju je ograničila Vlada i koju ne smijemo prodavati za manje od toga, kaže D. Aščić. No u Inspektoratu tvrde da mogu...

Ključne riječi

Komentara 73

DU
Deleted user
22:32 12.09.2022.

Samo bez panike, sto manje kupujete to vise padaju cijene,

Avatar HrvatskiZmaj
HrvatskiZmaj
23:24 12.09.2022.

Kao prvo i osnovno LAŽU. Kad su cijene krenule prema gore, imali su puna skladišta te iste robe po tadašnjoj niskoj cijeni i ni malo se nisu dvoumili prodavati po daleko višim cijenama od nabavnih! Veliki dio njih još imaa robe po toj, iz sadašnje perspektive, extra niskoj nabavnoj cijeni. I lopovi, jer nema drugog imena za njih, se ne žele odreći extra profita, nego stvaraju krizu jer imaju pohlepne mozgove i pohlepne oči.

BI
billynik
22:21 12.09.2022.

Uvijek se nađu pametnjakovići koji izmišljaju toplu vodu, kao da nisu dosta zaradili jer većina cijena je rasla neopravdano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?